2777
2789
عنوان

دنیا جهانبخت

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 72 پست

اخه من میخوندم یکی ک اسمشو یادم نیست ،،طرف خبرنگاره عکس دنیا و مهراد و گذاشته بود بغل دنیا زده بود این شخص داره مادر میشه بعد بغل عکس مهراد نوشته بود ولی این شخص پدر نمیشه😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان اهو اصلا دوسش ندارم ایش با مسخره بازی میخواد فالووز جمع کنه بعد سوال و جواب شد 😐 من سوال پرس ...

نه بابا اون انقد لاغر‌ بود از قبل ۵ ماهشم‌شد هنوز یذره شکم نداشت دیگه یه انحنا که باید میگرفت

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍
ببین به عکس پروفایلم اینقدر نگاه کن که ترست بریزه چون دقت کنی میبینی چیز ترسناکی نیست😂 آره به نظر ...

امضاتو الان دیدم😓😓😓😓😓😓😓

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
نازنین و پدرام گلنوش علیدوستی اویستا اوراک  همشون یدور حامله شدن سقط کردن😂😂😂😂مام خریم ب ...

من گلی و احسان رو واقعا دوست دارم بی حاشیه هستن🙁

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

نه بابا اون انقد لاغر‌ بود از قبل ۵ ماهشم‌شد هنوز یذره شکم نداشت دیگه یه انحنا که باید میگرفت

😁راس میگیا 

خنگ کی بودم

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

حالا دو روز دیگه مثه نازنین و پدرام میگه بچه ناقص بود سقط شد🤐

اینا که بعدش عروسی گرفتن!! بعدشم جدا شدن😅 یه سری داستان الکی درست میکنن مردم جذب میشن اینا هم پول در میارن و میخندن به ریش ملت

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
اینا که بعدش عروسی گرفتن!! بعدشم جدا شدن😅 یه سری داستان الکی درست میکنن مردم جذب میشن اینا هم پول د ...

😂 عروسی الکی بود بابا 

بعدم گفتن پدرام خیانت کرده و باز اشتی 😐 

اخرم کات میکنن میان شناسنامه شونو ب فردین نشون میدن ک ازدوآج سفید داشتن😐

نیترم وت بگذرم ک _تو دلم نیستی🤰❌️ تو 👈🏼چشامی 👁👁 🫶🏻❣️💋___ 

اخه من میخوندم یکی ک اسمشو یادم نیست ،،طرف خبرنگاره عکس دنیا و مهراد و گذاشته بود بغل دنیا زده بود ا ...

امین فردین

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙