خیلی کنجکاوه در مورد الت جنسی دختر بچه ها بدونه، بهش میگماونا بیل بیلی ندارن ،خدا بهشون بیل بیلی نذاشته ،امروز میگه میخوام دخترها رو لخت ببینم ،همش تو گوشیم بازی های دخترانه نصب میکنه که پرنسس هستن و لباس هاشون عوض میشه ،حالا نمیدونم چیکار کنم،چجوری بگم که دختر ها چه شکلین تا ذهنش درگیر نشه ،چون اگه تو این مرحله جواب پیدا نکنه ذهنش درگیر میشه تا مدتها
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راهکار های تربیتی برای این موضوع زیاده ولی اصلا فکر نکنین که بد یا زشته, این روند طبیعی زندگی یه انسانه تو این سن هم کاملا طبیعیه
بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒. من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین