2777
2789
عنوان

با کنجکاوی جنسی پسر چهار ساله ام چبکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا تو این سن اصلا بهش توضیح دادی دخترا متفاوتن فعلا کوچیک بوده باید میزاشتی فعلا ندونه تفاوت چی ...

اخه تو تربیت جنسی میگه باید توضیح بدی ۴تا ۶ سالگی کنجکاو میشن و باید به سوالاشون معقولانه جواب بدی

اخه تو تربیت جنسی میگه باید توضیح بدی ۴تا ۶ سالگی کنجکاو میشن و باید به سوالاشون معقولانه جواب بدی

پسر من هیچوقت از این سوالا نمیپرسه اونم چهار سالشه

چشام سگ داره...ولی از این گوگولی پاکوتاهاست بلد نیست پاچه بگیره🤗🤗
حتما حتما مشاوره ببر کنجکاوی در مورد اندام دخترا شاید طبیعی باشه اما نصب بازی دخترانه کمی غیر طبیعی ...

غیر طبیعی نیس...این ما ایرانیائیم که بازی دخترونه و پسرونه میکنیم.همه ی بازیا لازمه ی شکل گیری شخصیت بچه هاس.حتی دخترونه ها واسه پسرا.اینام تایه دوره ایه

نباید انقدر واضح بهش می گفتی!!

اصلا لازم نیست بچه ها از این سن بدونن

تفاوت های واضح رو براشون باید گفت مثلا دخترا دامن میپرسن بزرگ بشن مامان میشن

پسرا موهاشون کوتاه تره بزرگ بشن بابا میشن 

نباید انقدر واضح بهش می گفتی!! اصلا لازم نیست بچه ها از این سن بدونن تفاوت های واضح رو براشون باید ...

اخه قشنگ میپرسه چیکار کنم ،میگه ببخشید مامان تو هم بیل بیلت این شکلیه ،از اینجا جیش میکنی ،اگه دروغ بگم که نمیشه ،میگم نه من اصلا ندارم