2777
2789
عنوان

راه حل حسادت به جاری

1879 بازدید | 18 پست

من سه تا جاری دارم من اول از همه عروس خانواده همسرم شدم و چون شوهرم عاشقم بود و انتخاب مادرشوهرم نبودم خداییش تو بحث خرید و جشن و... خیلییییییی بین من و جاریام فرق گزاشتم یعنی مثلا با جاریای بعد از خودم یه سال و دوسال فاصله ورودمون به خانواده ها بود زمان ازدواج من طلا گرونتر بود (یادش بخیر 120 تومن بود)ولی کل خرید من با پول آتلیه و آرایش و لباس عروس شد 20 تومن(هیچ خریدی بجز حلقه و سرویس آینه نداشتم حتی نصف پول آرایشگاهمم خودم دادم چون کل بودجه برای خریدمون گفتن همین 20 تومن )اونموقع برا جاریام 70 تومن خرید کردن و...

بماند که وقتی ناراحت شدم چقد زندگیمو به کام خودم و شوهرم تلخ کردم آخرش بمن گفتن حسود

حالا امسال جاری کوچیکم وارد خانواده شد خوب هزینه ها الان خیلی بالاست و وقتی جاریام دیدن پول خرید اون یکی بیشتر شده کلی حرف زدن اما من یه راهکار بهتر پیدا کردم

مثلا جاری کوچیکم میگفت این سرویس قشنگه میگفتم آره خودمم چندتا سرویس قشنگ پیدا میکردم بهش نشون میدادم گفت فرمالیته میخوام برم کنار دریا گفتم خوب برو و...

و خلاصه تو شادیاش شریک شدم به جای حسوی کردن

حتی بهش پول قرض دادم!

کلی هم بیشتر بهم خوش گذشت

بچه ها گور بابای مال دنیا

مادر پدرا بین بچه هاشون فرق میزارن عروسا که دیگه جای خود دارن

خانواده شوهر آدم به آدم بدهکار نیستن پول خودشونه هرچی دادن دستشون درد نکنه ندادن هم دلشون نخواسته

اینجوری نگاه کنیم خیلی راحتتره

منم خیلی چیزا برای عروسیم دلم میخواسته نشده که نشده حالا چون مثلا یه حسرتی به دل منه به دل یکی دیگه هم باشه؟ منطقی نیست اصلا

کاش این دید رو اولای ازدواجم داشتم 

گفتم بنویسم شاید به درد شما یخوره

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوبین شما دقیقا درست میگید جاری من بمن خیلی حسودی کردو عروسی و بکامم تلخ کرد این در صورتی بود ک هرکدام از شوهرامون خودشون واسه مراسمشون خرج کردن چون پدرنداشتن اصلا جای حسودی نبود نمی‌دونم چرا این کارو کرد 

میشه با دل پاکی ک دارین واسم دعا کنید وقتی بی بی چک میزنم جوابش مثبت باشه خیلی وقته منتظر نی نی هستم

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
چقدر خوبین شما دقیقا درست میگید جاری من بمن خیلی حسودی کردو عروسی و بکامم تلخ کرد این در صورتی بود ک ...

ایشالا زوده زود نی نیتو بغل کنی عزیزم

مثبت میشه غصه نخور هرچی بی خیالتر باشی نی نی زودتر میاد:)

ایشالا زوده زود نی نیتو بغل کنی عزیزم مثبت میشه غصه نخور هرچی بی خیالتر باشی نی نی زودتر میاد:)

فداتشم انشالله دیگه خسته شدم از انتظار پارسال این موقع بارداربودم ولی نموند واسم سقط شدم دیگه تحملشو ندارم صبرکنم خستم

فداتشم انشالله دیگه خسته شدم از انتظار پارسال این موقع بارداربودم ولی نموند واسم سقط شدم دیگه تحملشو ...

منم سقط داشتم میدونم چقدر دردناکه اما الان یه دختر خوشگل دارم درست میشه عزیزم از دوران بدون فرزندیت لذت ببر که دیگه بر نمیگرده:)))))))))))))

منم سقط داشتم میدونم چقدر دردناکه اما الان یه دختر خوشگل دارم درست میشه عزیزم از دوران بدون فرزندیت ...

خداحفظش کنه بله حرف شماهم درسته باید لذت بردمین کارو میکنم ولی نزدیک پریود میشه بازم حالم بده میشه

آفرین

ولی کو گوش شنوا.

منم خیلی اذیت شدم

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.