2777
2789
عنوان

از اهالی بناب هست کسی؟ 👀

1609 بازدید | 24 پست

سلام دوستان

من متاهلم و چن ماه دیگه عروسیمه. میخوام شرایط که جور شد یه گربه بیارم نگهدارم منتها چندان حمایتی نمیبینم. مادرم هی چپ چپ نگا میکنه میگه گربه های اینجا با گربه های اینستا فرق میکنن و فلان. منم میدونم فرق داره و با شرایط نگهداریش آشنا هستم، درضمن میدونم که بعد عروسی شرایط برام سخت میشه و به نظرم یه گربه میتونه از نظر روانی بهم آرامش بده. البته اینجوری هم نیست که بدون در نظر گرفتن موقعیتم عمل کنم. 

از هم شهریای عزیز و سایرین نظر میخوام، فک میکنین ایده ی خیلی بدیه؟ حالا کلی🙄

زندگی دغدغه‌ی زمان مرگ است، همین🚬

کاری ب گربه و اینا ندارم 

این موضوع چه ربطی ب بناب داره ک عنوان زدی از اهالی بناب 

اینو همه میتونن نظر بدن 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

😬😬😬حالا چرا گربه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری ب گربه و اینا ندارم  این موضوع چه ربطی ب بناب داره ک عنوان زدی از اهالی بناب  اینو ...

میخوام بدونم توو بناب کسی هست حیوون خونگی داشته باشه

نظر من اینه گربه نمک نشناسه. ول میکنه میره. سگ یه چیز دیگست  حداقل معرفت داره . 

اگه نجس بودنش  برات اهمیت داره. نمیشه دیگه 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

کاری ب گربه و اینا ندارم  این موضوع چه ربطی ب بناب داره ک عنوان زدی از اهالی بناب  اینو ...

من اسمش رو دیدم‌ فقط دلم‌ کبابش رو خواست😛

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

ما بناب هرمزگانیم  اشکالی نداره بیام😁😁😁

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

عزیزم ربطی ب بناب و تبریز و نمیدونم شهرای دیگ نداره 

تو هرکجا باشی میتونی حیوون خونگی داشته باشی 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
من اسمش رو دیدم‌ فقط دلم‌ کبابش رو خواست😛

منم فک کردم برا دکتر و اینا راهنمایی میخاد😂

عزیزم ربطی ب بناب و تبریز و نمیدونم شهرای دیگ نداره  تو هرکجا باشی میتونی حیوون خونگی داشته با ...

فرهنگ هر شهر متفاوته، اینجا هم....