2777
2789
انگیزه زیاد دارم مثل لباس خوشگل و سلامتی و بارداری و...  ولی توان نه...حوصله رژیم ندارم.دو روز ...

منم ۱۵کیلو در عرض ۴ماه کم کرده بودم ی بار ولی بازم بعدازدواجم چاق وچاقتر شدم.میای باهم برنامه شروع کنیم....؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدت چقدره؟من ۷کیلوازت بیشترم😐....انگیزه برا لاغری داری؟

قدم ۱۶۱  است سال ۹۷ وزنم ۹۳ کیلو بوده تمام وزنی که الان اضافه کردم به خاطر این چند وقته کرونا بوده باشگاه میرفتم تکواندو درسته زیاد کم نکردم ولی حداقل ثابت مونده بود وزنم 😔😔

منم ۱۵کیلو در عرض ۴ماه کم کرده بودم ی بار ولی بازم بعدازدواجم چاق وچاقتر شدم.میای باهم برنامه شروع ک ...

برنامه کم خوری خب عالیه.من ۱پیمونه برنج میذارم برا دو نفر.بعد مجبور میشم کم بخورم.

ولی باز گشنم میشه میرم زیاد میخورم😔

خصوصا هله هوله

چند سالته؟ متاهلی؟ الان بهترین وقت لاغریته تا جوونی

۱۸ سالمه نه مجردم با این کنکور و درس خوندم و کلاس رفتن ها خودم و بدبخت کردم الانم که اینجوری شدم همش هم هی میان تو سرم میگن خودتو لاغر کن فلان کن

بالای ۱۰۰ فک نکنم با رژیم جواب بده ولی عمل بای پس خیلی خوب روشون جواب میده این دختره نازنین توی اینس ...

کلا همش برمیگرده ب بدن

من الان وزنم 70 هرکاری میکنم ن کم میشه ن زیاد دیگ کفری شدم میخوام بشم 60

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  

برای انگیزه تاپیک بامداد خمار عالیه 

من ۹ کیلو کم کردم 

از ۴ آبان

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)