2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی یکی از خانومای فامیل ما حدودا ۱۱۰ بود طی ۵ ۶ ماه فقط و فقط با شام نخوردن  و طناب رسید به ۶۵ خیییبیلی تغییر کرد

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
انگیزه برای لاغری داری عزیزم؟برنامه ای داری؟

انگیزه زیاد دارم مثل لباس خوشگل و سلامتی و بارداری و...

ولی توان نه...حوصله رژیم ندارم.دو روز میگیرم باز گشنم میشه میخورم.ارادم ضعیف شده.منی ک ۲۲کیلو در عرض ۹ماه کم کردم..😔😔😔

ناراحت نباش...من ارزومه باردار بشم ولی چاقم بسیار

عزیزدلم امیدوارم بخدا زودی باردار بشی.

ب امیدخدا رژیم بگیر زود باردار  میشی.

من نگرفتم الان هی دارم بدتر میشم.ده تام کم کنی خیلی کمکت میکنه.کالری شماری عالیه ها

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
قدت چقدره؟من ۷کیلوازت بیشترم😐....انگیزه برا لاغری داری؟

من اصن نمیدونم چی بگم واقعا خجالت میکشم چیزی بگم سنم کمه زیاد هم نمیخورم فقط به خاطر فعالیت کم اینجور شدم مخصوصا با کرونا که دیگه بدتر شده