2777
2789
عنوان

مامانا یه لحظه بیایین

59 بازدید | 11 پست

سلام خانما از وقتی بچم دنیا اومده تا الان که ۷ ماهشه من خیلی خستم بدنم خسته هست اصلا دوست ندارم بیدار بشم دلم میخواد فقط بخوابم به نظرتون مشکل از کجاست؟کسی راهکاری برا من نداره؟

عزیزم خدای نکرده افسردگی پس از زایمان نگرفته باشی؟

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم فقط دوست دارم دخترم خواب کنم منم بخوابم پیش چه متخصصی باید برم بفهمم مشکل از کجاست؟

اول زنگ بزن مشاور مشاورهای بهزیستی رایگان هستن تو کرونا بیخود جایی نرو تا مطمئن شی بعدش تو همون خونه یه حرکت برای خودت بذار مثلا یک ساعت برقص یا با تی وی ورزش کن ورزشو رقص هورمونهای شادی رو آزاد میکنن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
با دخترم اصلا نمی تونم اجازه نمیده کاری انجام بدم

بهونه نیار دختر وقتی خوابه برو بالاخره در روز یکساعت میخوابه‌ باور کن افسردگی مثل یه ذره میاد تو زندگیت بعد همه چیو ازت میگیره بخاطر دخترت برای خودت وقت بذار

بهونه نیار دختر وقتی خوابه برو بالاخره در روز یکساعت میخوابه‌ باور کن افسردگی مثل یه ذره میاد تو زند ...

دخترم خیلی خوابش سبکه ولی واقعا خسته شدم از این وضع زندگی حتما تلاشمو میکنم

ممنونم که وقت گذاشتی و جواب دادی

🙏🙏🙏 نمیدونم مشکل شما افسردگی هست ی نه ولی من تو دوران نوجوونی درگیرش شدم خوب شدم ولی هرچند سال یکبار سراغم میاد و افسار زندگیمو دستش میگیره چه موقعیتهای شغلی که از دست ندادم چه آدمهای خوبیو بیخود رنجوندم چه روزهای خوبی از دستم رفت خدا رو شکر الان همسرم حواسش هست با کوچکترین نشونه ای به دادم میرسه امیدوارم شما دچار نشی گلم بخاطر دخترت خودت رو دوست داشته باش😍😍😍😍

🙏🙏🙏 نمیدونم مشکل شما افسردگی هست ی نه ولی من تو دوران نوجوونی درگیرش شدم خوب شدم ولی هرچند سال یک ...

ان شاالله دیگه سراغتون نیاد و تن همسرتون همیشه سالم باشه و کنارتون باشه