2777
2789

دیروز فهمیدم بچم دختره میخام دستبند براش بخرم حالا به دنیا اومد بگم ک شوهرم دستبندشو بیاره بندازم؟هدیشو همون روز اول بدم😍

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍

ن هی دست میکشه صورتش.دستاشم خیلیی کوچولوعه.

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخ چ دسبندی سایز این مچ کوچولو هست اخه😍😍

ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎
بعد چندوقت میشه انداخت دستش

دو سه ماهش که شد بازم بده ولی میشه.ب نظر من زود ننداز 

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

حالا چ واجبیه؟؟؟؟؟؟؟ میخوای ب کسی نشون بدی؟

وگرنه اگر برای بچه باشه ک بچه چ میفهمه دستبند چیه طفلی گناه داره بابا

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
حالا چ واجبیه؟؟؟؟؟؟؟ میخوای ب کسی نشون بدی؟ وگرنه اگر برای بچه باشه ک بچه چ میفهمه دستبند چیه طفلی ...

نه ولا فقط برای دل خودم   این عکسارو دیدم دستبند بستن ب دست نی نی خوشم اومد

برای عکس و فیلم دستش کن  یکسره دستش باشه ممکنه رو صورتش بکشه خراش بندازه

اع پس فقط برای اینطور موقعه ها دستش میکنم قربونش برم

نه ولا فقط برای دل خودم   این عکسارو دیدم دستبند بستن ب دست نی نی خوشم اومد

اخه کناه داره طفلک چقد مچ داره ک دستش سنگینم بشه بعد پوستشم نازکه زود خراش میفته

ایشالا بزرگتر شه بعد بنداز براش

تازه بعدشم بچه کوچیک زیا دستشو ب دهن میگیره بعضی طلاهارو تا نمیفهمه نباید بندازی ک خدانکرده تو گلوش نره

مثلا موقع دندون دراوردن هر چی ببینه میذاره تو دهنش ک بماله ب لثش

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
اخه کناه داره طفلک چقد مچ داره ک دستش سنگینم بشه بعد پوستشم نازکه زود خراش میفته ایشالا بزرگتر شه ب ...

مرسی نمیدونستم 👌👍