2777
2789
عنوان

دلبری زن همسایه🤦😑

2778 بازدید | 14 پست

#دلبری_زن_همسایه

🔺من تو خونه برای شوهرم از هیچ لحاظی کم نمیزارم،انقدر به خودم میرسم که منو عروسک صدا میزنه.😍

مشکلم از جایی شروع شد که اومدیم خونه جدیدمون و من متوجه شدم یه خانم بیوه با پسرش همسایه دیوار به دیوار ما هستند.😢

خیلی واهمه داشتم که نکنه شوهر ساده دل منو به خودش جذب کنه .😒

آرایش چشم افتضاح میکرد و مخصوصا تا در خونمون باز میشد پشت در وامیستاد و همون موقع میومد بیرون تا شوهرم را ببینه.😱

یه روز صبح که شوهرم رفته بود سره کار داشتم پنجره خونرا تمیز میکردم که دیدم این خانم پشت در وایستاده و داره انتهای کوچه را نگاه میکنه،وقتی چشمم به شوهرم خورد که سره کوچه واستاده و داره به این خانم نگاه میکنه تمام بدنم شروع به لرزیدن گرفت.😭

چیزی که ازش میترسیدم به سرم اومد.

روی مبل ولو شدم که شوهرم با عجله اومد تو خونه

من داشتم گریه میکردم تا دیدمش شروع کردم به سروصدا کردن

شوهرم که از رفتار من خشکش زده بود،شروع کرد به گریه کردن.

با دیدن واکنش شوهرم تعجب کردم،بهش گفتم چرا داشتی سره کوچه دزدکی نگاش میکردی.😓

شوهرم گفت منتظر بودم بیاد داخل که من بیام خونه و باهاش روبرو نشم،من یه موی گندیده تو را نمیدم ده تا از این آدمها را بگیرم.

خیلی ناراحت شد و رفت تو خودش.

شُک بدی بهم وارد شد، از رفتار خودم ناراحت شدم و از شوهرم عذر خواهی کردم.

بعد از این اتفاق شوهرم ازم سرد شد و چند روزی قهر بود.ولی دوباره با سعی و تلاش من و محبت های بی وقفه که داشتم دوباره سوگلی شوهرم شدم

نتیجه اخلاقی:همیشه یادتون باشه چیزی که شما پیش خودتون فکر میکنید اون چیزی نیست که تو فکر و نظر فرد مقابلتونه.

متاسفانه این اتفاق برای خانوم های زیادی تو زندگی شون به وجود میاد که باعث میشه انگ خیانت به شوهرشون بزنن و لطمه خیلی بزرگی به زندگیشون وارد کنند.

دیگه حتی اگر همسرشون واهمه ی برای انجام این کار هم داشته باشن دیگه نداره و استدلالش برای خیانت این میشه که اش نخورده و دهن سوخته نشم.البته این اتفاق ممکنه برای همه آقایون نیافته ولی شما خانم خونه یادتون نره که قبح این مسائل را الکی نشکونید.

این نوع برخورد و تهمت های بی اساس متاسفانه باعث میشه روشون به هم باز شه و دیگه حرمت و احترامی بینشون نمیمونه.

قضاوت ها را کنار بزاریم و سعی نکنیم فکر طرف مقابلمون را با افکاری که خودمون داریم بخونیم.

به امید فردای بهتر

این متن کپی شده از یک کانال هست

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرس❤

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

حالا شوهره صب رفتع بود و زنش داشت خونرو تمیز میکرد، چرا میخواس برگرده خونه همونموقع !؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

منم همسایه طبقم پایینم یه زنس بیوه میگن مردهارو بهشون پول میده تا نیازشو برطرف بکنه،چند وقت بود گیر داده بود به شوهرم هی سلام میکرد،مثلا منو با شوهرم میدید به من سلام نمیکرد فقط به شوهرم سلام میکرد،حس کردم خارش گرفته زنگ زدم مادرشوهرم رفت دم خونش شستش گذاشتش کنار،از اونروز مارو از دور میبینه راهشو کج میکنه😁

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕
😂😂

داستانش ساخته ی ذهن بیمار بود😅😅 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

[QUOTE=171411292]منم همسایه طبقم پایینم یه زنس بیوه میگن مردهارو بهشون پول میده تا نیازشو برطرف بکنه،چند وقت بود گیر ...[/QUOTE😯😮😯

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨
حالا شوهره صب رفتع بود و زنش داشت خونرو تمیز میکرد، چرا میخواس برگرده خونه همونموقع !؟ 

دقیقا🤔🤪

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 

دقیقا من همینطورم.با شوهرم و دوتا از دوستاش ب همراه زناشون بیرون رفته بودیم.من چون دوتا بچه زیر دوسال داشتم رفتم عقب نشستم و زن دوستم ک حداقل۱۰سال از شوهرم بزرگتر بودجلو نشست و شوهرمم راننده بود.شوهر این خانوم با دوست دیگه و همسرش داخل ماشین دیگه بودن.شاید باورتون نشه ولی من داشتم از حسادت میمردم وقتی این خانوم با شوهرم حرف میزد بااینکع چیز خاصی هم نمیگفت.بعدا ب شوهرم گفتم اونم گفت واقعا متاسفم ک همچین فکرایی میکنی.من حتی اون لحظه فکر جواب دادنشم نمیکردم تو ب چ چیزایی فک کردی

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار