2777
2789
عنوان

چیکار کنم بنظرتون!؟

75 بازدید | 12 پست

دوستان من شبا ساعت ۹ شب به بعد نا خدا گاه بییییی نهایت یجور قابل تحملی عصبانی میشم همش دنبال اینم یکی ی حرفی بزنه باهاش بحث کنم یا بهونه گیر میشم . امشبم با مامانم دوام شد تا اخرشب به این فک میکنم ک اشتباه از منه همیشه .. تورو خدا کمکم کنید یه  راه حل بگید بجز مشاوره و روانشناس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساعت ۹ شب بخواب

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

عزیزم یه اصطلاحی هست که بعصی ها ادم صبح هستن بعضی ها ادم شب ..

شما حتما صبح سرحال تری ....هیچ کاریش هم نمیتونی بکنی.. مدلت اینه 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

بخواب . یا خودت رو سرگرم کن که مجبور به گفتگو با کسی نباشی مثلاً کتاب بخونم موسیقی یا قرآن گوش کن . 

غذاهای تند نخور 

آب پیشت باشه به محض اینکه حس کردی داری عصبانی میشی آب بخور .

وضو بگیر 

یه کاغذ بردار حرفهات  رو بنویس

عزیزم یه اصطلاحی هست که بعصی ها ادم صبح هستن بعضی ها ادم شب .. شما حتما صبح سرحال تری ....هیچ کاریش ...

دو ساله اینجوری شدم . نه صباعم ک چی بگم صب ساعت ۱۲ بیدار میشم میرم ارایشگاه تا ۶ تا برسم خونه میشه ۷ تا ساعت ۹ ام کارامو کنم بعدش ی جنگه حسابی را میندازم

بخواب . یا خودت رو سرگرم کن که مجبور به گفتگو با کسی نباشی مثلاً کتاب بخونم موسیقی یا قرآن گوش کن .& ...

یسری کاغد برداشتم حرفامو بنویسم ولییی اینقد عصبانییی بودم با خدکار کاغذو سوراخ کردم واقعا این عصبانیت رو بدنمم تاثیر گزاشته الان دارم میمیرم از قلب درد .. اینم بگم من فقط ۱۷ سالمه!چند ماه پیش رقتیم دکتر گفت باید بری روانشناس دارو مصرف کنیوو ... .ولی خانوادم قبول نکردن . واقعا دارم دیونه میشم و غیر قابل کنترل .. تو این سن نصف بدنم خطه نصف دیگش تتو دلم میخاد خودمو بکشم

یسری کاغد برداشتم حرفامو بنویسم ولییی اینقد عصبانییی بودم با خدکار کاغذو سوراخ کردم واقعا این عصبانی ...

ورزش کن . پیاده روی برو . به نوعی اینقدر در طول روز خودت رد خسته کن که شب زود خوابیدن بره .

سعی کن در طول روز . در یه جا ساکت خونه فقط نیم ساعت بشینی و به هیچی فکر نکنی یه موسیقی آرومم گوش کن . پیوسته هم نفس عمیق و آروم بکش