سلام پرژک مهربوووون و دوست داشتنی ☺️ خوب و خوش و سلامتی ان شاءالله ؟ خدایا ! یه خونه ی ...
واااای تو گفتی پس حتما میخریم اشک شوق
مرسی🌹
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنونم عزیزم. این آمار رو نگاه نکنید خیلی وضع داغونه ها اصلا مادرم میگه تا عید باز موج کرونا انگلیسی داریم اینبار فاجعه است چون شیوع و انتقالش چندین برابره
پس خواهرانم تا به کی بیکاره هستید ؟ تنها برای تخم گیری خلق گشتید ؟ تنها برای عشق مردان چیره دستید ؟ 😒 خانم های عزیز دل ازتون خواهش میکنم تو تاپیک های من با من شوخی نکنید ! این نه به خاطر اینه که ادم بی جنبه و خشکی ام نه اصلا علتش اینه بعضی ها مرز بین شوخی و تمسخر و بی احترامی رو نمیدونن و باعث شکستن دل آدم میشن :))) تا جایی که بتونم سعی میکنم تاپیک های بدرد بخور بزنم و تا جایی که توانایی و دانشش رو داشته باشم به خواهرام اینجا کمک کنم ممنون میشم یه صلوات برای شادی روح دایی من بفرستید در ضمن من قدیمی ام قدیمی اصلا مذهبی نیستم نه ظاهرا نه باطنا فقط عاشق امام هام مخصوصا 👈 آقا امام حسن💚
ممنونم عزیزم. این آمار رو نگاه نکنید خیلی وضع داغونه ها اصلا مادرم میگه تا عید باز موج کرونا انگلیسی ...
وااای خدای من بخدا من دیونه شدم تو خونه پسرم کوچیکه تویه خونه کوچیک خفه شدیم مجبورم از تو بالکن فسقلیمون بیرونو نشونش بدم ولی پارک نزدیک خونمون جای سوزن انداختن نیست از بس آمار مسخره و دروغین اعلام میکنن
والا مام نمیخاسیم بریم ذکرهم کردم،خاهرمم مهمونیش خانوادگی از راه دور اومده بودن نمیشددعوت نکنه
وااا گلم این چه حرفیه چرا نمیتونست؟ صحبت مرگ و زندگیه والا بعد میگن فرنگی ها کلاس دارن و فرهنگ کل جهان میگه نرین این حق الناس هست عزیزم خدای نکرده یکی از اونا بگیزه یه بازه سر افرادی مثل مادر بیچاره من و همکارانش کل جهان داره میگه اونا همه ناقل هستن همه این بهونه ها رو دارن دیگه
وااای خدای من بخدا من دیونه شدم تو خونه پسرم کوچیکه تویه خونه کوچیک خفه شدیم مجبورم از تو بالکن فسقل ...
عزیزم ما باید ببینیم عقل سلیم چی میگه خب 100 نفر در روز هم که کم نیست که خیلی ها فوت شدن مادر چند تا از این بلاگر ها رو میشناسم سر 10 روز فوت کردن حالا هرکس رعایت نکنه بگیره خودش به جهنم چندین نفر دیگه هم اسیر میکنه