2777
2789
عنوان

خاهرم امشب دعوتمون کرده بود شوهرخاهرم ززد ک نیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1807 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگفت خواهرت؟

گف باهم حرف زدیم قرارشد اون داداشاوزنداداشاشو بگ منم شمارو میگف تارفتم سرویس اومدم دیدم ب تو زنگ زده داری اینارومیگ..من گفتم فدای سرت مهمم نبودبراما ولی میگف کلی پیشتون شرمنده شدم 😑😢

فقط ی ماه تا رسیدن ب هدفم ،خدایاشکرت  
چقدر پر توقعی  مگه طلب داری  اونام مناسبتی داشتن شما دیرتر برو، این اداهارو نداره

پرتوقع؟!!!واقعا شما از پدر مادرتون انتظار یه تبریکم ندارین؟! پس خوانواده من تو این کرونا میان بیمارستان ومادرم تا ده روز شب تاصلح بالا سرمه، اونا م پدر مادرن دیگع

البته کارشون جبران میکنم ولی تا الان همیشه همسرم ومن نفر اولیم تو اینجور مسائاشون

شنیدم کرونا انگلیسی خیلی وقته تو ایران اومده اینا خبر نداشتن

خبر که داشتن ولی عنوان نکردن واسه همین همه جا رو سریع بستن و منع تردد شد ببین دولت مقصر نیست تو همینا رو نگاه کن با اینکه کل دنیا درگیره طرف از خارج اومده اینا هم دعوت کردن همینا آمار شیوع رو بالا میبره جالبه کل خاندان دعوته میگه خانوادگیه خب جانم 90درصد کسایی که گرفتن از همین جمع خانوادگی گرفتن ایرانی ها درست بشو نیستن 

پرتوقع؟!!!واقعا شما از پدر مادرتون انتظار یه تبریکم ندارین؟! پس خوانواده من تو این کرونا میان بیمارس ...

چه دلگیر میشه ادم 

مستقیم خودت نگو نیان ..شوهرت بگه 

شمام مثل خودشون رفتار کن