بخدا من از خودم نمیگم براشون چند روز پیش توی بیمارستان جلسه فوری گذاشتن گفتن پرستارهای بخش هاتون رو توجیه کنید این یکی دیگه مثل طاعون میمونه گرفته تمومه دیگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر پر توقعی مگه طلب داری اونام مناسبتی داشتن شما دیرتر برو، این اداهارو نداره
پرتوقع؟!!!واقعا شما از پدر مادرتون انتظار یه تبریکم ندارین؟! پس خوانواده من تو این کرونا میان بیمارستان ومادرم تا ده روز شب تاصلح بالا سرمه، اونا م پدر مادرن دیگع
البته کارشون جبران میکنم ولی تا الان همیشه همسرم ومن نفر اولیم تو اینجور مسائاشون
شنیدم کرونا انگلیسی خیلی وقته تو ایران اومده اینا خبر نداشتن
خبر که داشتن ولی عنوان نکردن واسه همین همه جا رو سریع بستن و منع تردد شد ببین دولت مقصر نیست تو همینا رو نگاه کن با اینکه کل دنیا درگیره طرف از خارج اومده اینا هم دعوت کردن همینا آمار شیوع رو بالا میبره جالبه کل خاندان دعوته میگه خانوادگیه خب جانم 90درصد کسایی که گرفتن از همین جمع خانوادگی گرفتن ایرانی ها درست بشو نیستن