2777
2789
عنوان

كوليك نوزاد

18900 بازدید | 20 پست

سلام 

دخترم هجده روزشه كوليك داره دكتر ميگه كاريش نميشه كرد بايد اين دوران طي شه اما خيلي اذيته پا به پاش ميشينم گريه ميكنم اگه كسي تجربه ايي داره لطفا كمكم كنيد ممنون ميشم 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

من بچم داشت شربت بي بي سد 

و قطره باريج ميدادمش اب رو اتيش بود 

هزار تا دكترش بردم دارو هاي گرن واي چي كشيدم اما اينا زود خوبش كرد

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من بچم داشت شربت بي بي سد  و قطره باريج ميدادمش اب رو اتيش بود  هزار تا دكترش بردم دارو ...

عزيزم شربت رو بدون نسخه ميدن ؟

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره ولي قطره عاليه 

چون نوزاده شبي يه ق چايي خوري 

وزن بچه تو ميگي

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

دکتر به بچه من از پنج روزگی پدیلاکت داد و دایمتیکون بعد از دوماهگی به جای دایمتیکون گریپ میکسچر گفت بده چون بزرگ شده بچه اذیت میشه خب یعنی چی دارو نداده ببر پیش یه دکتر دیگه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

سوپر مينت باريج 

هر هشت ساعت يه قطره بريز تو يه ق مربا خوري با شيرت قاطي كن بهش بده يه روزه اروم ميشه باور كن 

گياهيه عاليه 

الهي خدا خيرش بده دكترو 

من چي همه دارو خريدم از پدي لاكت يخچالي تا هزاران دارو خارجي گرون 

يه بار گفتن اسم داره اخه از گريه از نفس ميرفتو سياه ميشد تا چهار ماه پسرم درد كشيد تا دكتر اسايي تو يزد خيلي خيلي معروفه همه دكتراي اطفال ايشونو استاد خودشون ميدونن داد بهش البته من بچم گفت هر هشت ساعت سه قطره اما چون نوزاده تو يه قطره بهش بده

اره ولي قطره عاليه  چون نوزاده شبي يه ق چايي خوري  وزن بچه تو ميگي

مرسي عزيزم لطف كردي چشم 

دکتر به بچه من از پنج روزگی پدیلاکت داد و دایمتیکون بعد از دوماهگی به جای دایمتیکون گریپ میکسچر گفت ...

دو تا دكتر بردم اولي پدي لايكت داد دومي منع كرد گفت نده منم ندادم 

والا من از اول دادم چند تا دکتر بردم همه گفتن آره باید بدی الان که تازه چهار ماهش شده یه هفته است که کولیش تموم شده دارو های کولیک رو قطع کردم دارو رفلاکس ششروع کردم میدم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
سوپر مينت باريج  هر هشت ساعت يه قطره بريز تو يه ق مربا خوري با شيرت قاطي كن بهش بده يه روزه ار ...

خدا حفظت كنه الان ميگم همسرم بره بخره از خدا هر چي ميخواي بهترينشو بهت بده خدا كنه براي دختر منم اثر كنه 

خدا حفظت كنه الان ميگم همسرم بره بخره از خدا هر چي ميخواي بهترينشو بهت بده خدا كنه براي دخ ...

فقط يادت نره ها قطره يه دونه بريز تو يه ق شير خودت بهش بده اخه بو تند نعنا ميده 

مطمعن باش خوب ميشه قيمتيم نداره ولي معجزه ميكنه 

هر شبم  راس ساعت معين بهش يه ق چايي خوري بي بي سد بده

پدي لاكت برا رفلاكسه عموما اين دكتر گفت 

والا من از اول دادم چند تا دکتر بردم همه گفتن آره باید بدی الان که تازه چهار ماهش شده یه هفته است که ...

اتفاقن همسايمونم به نوزادش همين قطره رو تجويز كردن نميدونم چرا دكتر دومي گفت نه نه نده بزار روند خودشو طي كنه 

اتفاقن همسايمونم به نوزادش همين قطره رو تجويز كردن نميدونم چرا دكتر دومي گفت نه نه نده بزار روند خود ...

آخه من پرسیدم از دکترا گفتن اصلا ضرر نداره فقط معده رو تقویت میکنه گریپ میکسچر و دایمتیکون که همون عرق نعنا ست بخوری قشنگ متوجه میشی 

فقط يادت نره ها قطره يه دونه بريز تو يه ق شير خودت بهش بده اخه بو تند نعنا ميده  مطمعن باش خوب ...

نه عزيزم يادم نميره چشم 

حتمن انجام ميدم قربون محبتت