2777
2789
عنوان

چشم منو دور دیده

497 بازدید | 31 پست

پسرعموشو اورده و باهم عرق و شراب خوردن دیشب

با داداشم بحثم شد ک گف اگ من فلان میبودم جواب شوهرتو نمیدادم ک گفتم ن چون دیشب گفت بیا مشروب بخوریم...پیاماشوخوندم ولی باور نکردم

اومدم خونه رفتم انباری رو گشتم دیدم ببببله

بندو بساط همچی براه بوده

روی بندو بساطشو پوشونده بود منم اورده ریختو پاش کردم توخونه و شراب و عرقشو ریختم تو سینک 

بهش پیام دادم حالم ازت بهم میخوره

گفت چرا و چند تافحش دیگ دادم بهش اون سردرگم ک چرا اینطوری میگم

تایم استراحتش تموم شد دیگ چیزی نگفتم

ساعت هفت میاد خونه

منم بدنم سست شده نفسم بالانمیاد

نگید خب بخوره چ اشکالی داره

اون میدونه من بدم میاد و این چیزا رو دوس ندارم

خودش قسم خورد گ هر گوهی خوردم واس مجردیم بوده الان فرق میکنه

پس کو فرقس

خیانت ک کرد

اینم از بندوبساطش

حالم بده خییییلی

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

چکار کنم

نتونستم تحمل کنم و چیزی نگم تا بیاد

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا خونه بابام پنج دیقس

ولی میگم بمونم خونه نرم خونه بابام

بنظرتون برم

توروخداجواب بدین

منم از این چیزا خیلییییی بدم میاد الان یه خاستگار برام اومده خیلیم سمجه پسر عمومه نمیدونم چیکا کنم ش ...

میگم ن

گذشته پر از لجنشو روز دوم بعد عقدمون گفت ک ازش سرد شدم 

نه مگه بچه ای قهر کنی بری که چی بشه

واس همون موندم ک اوضاعمو ببینع 

چرا باید اینکارو کنه

قسمم خورده نمیخوره    

اره

گفت هرکاری کردم واس مجردیم بوده الان متاهلم دیگ سمت هیچ کدوم از اون کارا نمیرم

ک الحمدالله رفت و رو سفید کرد خودشو

میگم ن گذشته پر از لجنشو روز دوم بعد عقدمون گفت ک ازش سرد شدم 

من گذشتشا میدونم ولی گفته تعهد میدم  اگه کارا قبلما کردم نصف اموالم براتو  منم موندم  

مهربان باش و شجاع