2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من یکسال پیش به طور کامل پاره شد توصیه می کنم اگه جراحی نیاز داشتین حتما انجام بدین چون من سال پیش با حرکات ورزشی وفیزیوتراپی دردم خوب شد ولی مشکل اصلی حل نشده بود دوماه پیش یدفه ای بازم دردش شروع شد رفتم ام ار ای گفتن یکی دیگه هم پارشده ولی  با توکل بر خدا واینکه بدنم خیلی قوی بود ۲ماه گچ بودم آلان کاملا  هردوش جوش خوردن دکتر خودش شاخ درآورده بود من توصیه می کنم حتما به فکردرمان کامل باشین طب سنتیه این چیزا رم ولش کنید حتما متخصص برید 

مال من یکسال پیش به طور کامل پاره شد توصیه می کنم اگه جراحی نیاز داشتین حتما انجام بدین چون من سال پ ...

ببخشیدمن پست شمارو الان دیدم..من عمل نکردم..رفتم پیش متخصص گاز اوزون تزریق کردم..بهتون درخواست دوستی دادم که ازتون کمک بگیرم..ببخشید بدون اجازه بود

خداروشکرکه خوب شدن..دعاکنیین برامنم خوب شه..من الان یه دیقه سرپاوایمیسم پام کبود میشه

ببخشید میشه خواهشا جواب بدید. پاتون خوب شد؟؟؟من پام پیچ خورده باردارم نمیتونم عکس بگیرم بعد سه هفته بهتر شدم ولی هنوز درد و کمی ورم دارم خیلی نگرانم😔

ببخشیدمن پست شمارو الان دیدم..من عمل نکردم..رفتم پیش متخصص گاز اوزون تزریق کردم..بهتون درخواست دوستی ...

عزیزم با اوزون درمانی خوب شدی یانه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
بله من خیلی خوب شدم..خداروشکر دیگه عین قبل شده پام

خداروشکر عزیزم

من ۱۴ فروردین پام پیچ خورد یکماهم گچ گرفتم وقتی باز کردم گچ خوب بود چندروز بعدش درد بشدت شروع شد دیگه MRI دادم گفت رابطش ناقص پاره شده تاندونشم کش اومده الان ۶ جلسه فیزیوتراپی رفتم ولی بازم خیلی درد دارم فرقی نکرده روغن سیاهدانه و یه پماد گیاهی از طب سنتی گرفتم میزنم شیره بادوم با سویق سنجد هم میخورم ولی بی فایده....شما خوب شدین؟بنظرتون چیکار کنم؟میترسم کهنه بشه😔

خداروشکر عزیزم من ۱۴ فروردین پام پیچ خورد یکماهم گچ گرفتم وقتی باز کردم گچ خوب بود چندروز بعدش درد ...

چرا اوزون تراپی انجام نمیدین؟؟منم گچ گرفته بودم ولی خوب نشد..اگه تهرانین آدرسشو بدم برین اون کیلینیک.خیلی خوبه کارشون