2777
2789
عنوان

زندگی کنار خانواده همسر

288 بازدید | 19 پست

سلام

دوران خواستگاری همسرم ازم خواست که با خانوادش زندگی کنم و قبول نکردم

الان تو فکرشون هست که کنار خونه مادرش اینا خونه بگیرن تو اون کوچه همممه فامیلاشون زندگی میکنن

و خیییلی حساس هست و قبول نمیکنه از اون منطقه کلا بره

حتی من راضی هستم چندتا کوچه اون ور تر خونه بگیرن

اما میگه چون پدرشوهرم پول میده نمیتونه درمورد محل زندگی جایی و تعیین کنه و هرجا براشون گرفتن باید قبول کنیم

واقعا رفت و آمد خانوادشون خییلی زیاده

من ترسم از اینه اگه نزدیک باشیم همسرم تو خونه نمونه 

کسایی که تجربه زندگی با خانواده همسر و داشتن لطفا راهنمایی کنید  تو یه کوچه زندگی کردن چه معایبی داره

و یا راهکار پیشنهاد بدین چطور راضی کنم به دور زندگی کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب هرچی دور تر بهتر

کلا خوبه از هر دو خانواده کمی دور باشی

ولی بازم باید خدات رو شکر کنی تو یه ساختمون نمیری

سیاست و مدیریت داشته باشی چرا نباید تو خونت بمونه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 

من کنار مادرشوهدمینا زندگی میکنم و ی کوچه ک فقط فامیلای مادرشوهرمن و همششششش بیست چهار ساعته رفتو امد دارن

شوهرمم همش سرکاره

اوایل منم باخودشون میبردن یا مجبور میشدم همیشه باهاشون برم و بیام

ولی دیگه بهونه اوردم

الان دیگه خودشون میدونن اهل رفت و امد زیاد باهاشون نیستم

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊

به نظر من هر چی از خانواده همسر فاصله بگیری بهتره چون همیشه  احتمال دعوا و سوء تفاهم زیاد هست خانواده همسر هم که خدا نصیب گرگ بیابون نکنه از کاه کوه میسازن وتا آخرین نفس جنگ و اعصاب خورد کنی هست به همسرت بگو با پدرش صحبت کنه بگه دور باشن برا هر دوشون بهتره خلاصه یه جوری راضیش کنه

اصلا خوب نیست کنار خانواده شوهر زندگی کنی حداقل باید سال اولو پیششون نباشی 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

خونمون بالا ی سر مادرشوهرم هست.در شرف فروشش هستیم

تحت هیچ شرایطی دوست ندارم اونجا زندگی کنم 

الانم توی خونه ی خودم نیستم و ی شهر دیگم 

ان شاءالله ک زودی فروش بره ب امیدخدا

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین