2777
2789
عنوان

زندگی کنار خانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 19 پست

هرچی ازخوانواده شوهردورتر همون قدربهتر من توی ساختمون زندگی میکنم باهاشون هربلایی پسرشون سرم آوردبااینکه میبینن مقصراونه آخرشم گفتن مقصرتویی ماپشت پسرمونیم

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب، همسرتون چیکار کردین کم رفت و آمد کرد

بهش مستقیم نگفتم

چون اگه میگفتم اونم میگف کمتر خونه بابات برو

باهاش راه اومدم خودش کم کم متوجه شد کع خیلی خسته میشم و ارامشمو از دست میدم

همیشع تاکید میکردم ک من تو فشارم ولی بخاطر خودت میام مهمونی یا با خانوادت جایی میرم فقط بحاطر احترام ب تو

بعد کم کم قانعش کردم ک اینجوری هردومون از کارو زندگی میوفتیم

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
بهش مستقیم نگفتم چون اگه میگفتم اونم میگف کمتر خونه بابات برو باهاش راه اومدم خودش کم کم متوجه شد ...

الان به نظرت من چیکار کنم، چون نامزدیم و همش میبینم خونه دایی هاش خاله هاش و مامان بزرگش و... جمع میشن

شما اذیت شدی از کنار هم زندگی کردن؟؟؟ چه مدت طول کشید تا رعایت کنه

الان به نظرت من چیکار کنم، چون نامزدیم و همش میبینم خونه دایی هاش خاله هاش و مامان بزرگش و... جمع می ...

من خودم ب شدت ادم درونگراییم و از دورهمی واقعا متنفرم و تو خانواده خیلی خلوت بزرگ شدم

درحالیکه شوهرم برعکس بود

ولی نمیشه ی نسخه رو برا همه پیچید

ببین ظرفیت شوهرت چقدره واقعا میتونی قانعش کنی یا ن

از الان که باهم زیر ی سقف نرفتین حرفتو و خواسته هاتو منطقی و رک بهش بگو

بگو به شرطی میام که رفت و امدا کم باشه چون حوصله ندارم یا نمیخوام بخاطر هیچ و پوچ و اعصاب خوردگی تو زندگیمون بحثی بیوفته و دچار دلخوری بشیم

بعد که رفتی سرخونه زندگیت چاره ای جز سوختن و ساختن نداری و اینکه با سیاست حرفتو به کرسی بشونی

اما الان که نامزدی وقت مطرح کردن خواسته هاته

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊