2821
2789
عنوان

ازمون عملی میکاپ فنی حرفه ای

5549 بازدید | 12 پست

سلام دستای عزیزم میشه راهنمایی کنید کسانی‌ک تهران فنی حرفه ای ازمون عملی میکاپ یا همون گریم رو دادن چطوریه ؟

سخته ازمونش چه چیزایی میخوان ازت 

من دو سه سال پیش اموزش دیدم الان به خاطر کار تاتو میخوام مدرک میکاپم رو بگیرم 

بعد دیگه نمیخوام برم اموزشگاه چون یه چیزایی از میکاپ میدونم کلا بعد این ک تو اینستا هم کلی اموزش هست فقط هم میخوام مدرک رودبگیرم اصلا نمیخوام میکاپ کار کنم. 

به نظرتون قبول میشم یا امتحانش خیلی سخته؟

والا نمیدونم ،ولی ترفنداش اینه که هرچی شد بگو اینو دوبار بشوری همون رنگی که خواستی میشه، یا بعد از میکاپ بگو این مدلی که ارایشت کردم حداقل 10 سال جوونترشدی تازه سودی و کبری و صغری هم میگن خیلی بهت میاد😂😂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من امتحان دادم ، یه عروس باید تحویل میدادیم کامل با تمام کارهای قبل از ارایش یعنی پاکسازی ماساژ و بعد هم که مراحل خود میکاپ از زیرسازی ها تا اخر ..

یه نمونه هم گریم بالماسکه باید تحویل میدادیم

سه نفر بودن که امتحان می گرفتن تو تمام مراحل میومدن سوال می پرسیدن سوال های گریم و میکاپ ... مثلا این نوع گونه چطوری گریم میشه ، فرم و جام صورت فلانی چیه ، و کلا سوالهایی که تو جزوه هم بود... به قلم زنی دقت می کردن به فید کردن نمره میدادن و ....

از ۶ صبح تا ۲ حدودا طول کشید

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
من امتحان دادم ، یه عروس باید تحویل میدادیم کامل با تمام کارهای قبل از ارایش یعنی پاکسازی ماساژ و بع ...

وایییی چه سختتتت😑😑😑 

اون خانمه که منو معرفی کرده واسه امتحان گفت در حد مژه گذاشتن فید کردن و کانتور کردن بلد باشی کافیه 

فقط این ک مدرک شما فقط گریم بود یا چیزای دیگه هم بود ؟

اون روز فقط امتحان میکاپ و گریم بود

نمیدونم چرا از چند نفر پرسیدم گفتن خیلی ساده امتحان میگیرن یعنی میخوان قبول بشی 

یکی ک گفت از من فقط مژه و محو کردن ابرو خط چشم خواستن 

نمیدونم چرا از چند نفر پرسیدم گفتن خیلی ساده امتحان میگیرن یعنی میخوان قبول بشی  یکی ک گفت از ...

بستگی داره به اون کسایی که امتحان میگیرن که چه جور ادمایی به شانس ادم دربیان

به هر حال بلد باش تمرین کن که تمیز کار کنی این خیلی به چشمشون میاد ، سخت نیست ولی تسلط داشته باش

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم
بستگی داره به اون کسایی که امتحان میگیرن که چه جور ادمایی به شانس ادم دربیان به هر حال بلد باش تمری ...

به نظرت میتونم با همین اموزشا تو اینستا و یوتیوب قبول بشم؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز