2777
2789
عنوان

دعوای سخت باشوهرم همین الان درباره خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 36 پست
همین دیگه دعوامون شد الان قهریم 

کسیم گفت چرا بگو شوهرم ساکمو یست داد دستم گفت برو

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
زشت بشه. خودشون باید شعور داشته باشن.کار اونا زشته نه کارتو

مامان بابام پشتم نیستن خیلی بی کسم خواهر ندارم یه داداش کوچیک دارم

خیلی تنهام چاره ای نیست باید برم سرکار بعد جداشم کلا مشکل داریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهرم مثل فامیلای تون ....من از اول زندگی دم شون چیدم اولش خانواده شوهرم و شوهرم واکنش شدیدی ...

من خیلی ساده بودم خیلی شوهرمم ازم خیلی بزرگتر بود کلا بردم زیر استعمار . روم نمیشد بی احترامی کنم . البته خدایی خانوادش ادمای خوبی هستن . اما خب مهمونی حدی داره . الان چند سال هست بزرگ شدم 😐دیگه یاد گرفتم چطور رفتار کنم دیر هست اما خب الانشم خوبه 😊

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔
مامان بابام پشتم نیستن خیلی بی کسم خواهر ندارم یه داداش کوچیک دارم خیلی تنهام چاره ای نیست باید برم ...

تو وسط اون زندگی هستی ما از دور میشنویم و نسخه میپیچیم . خودت سعی کن بهترین تصمیم بگیری و البته از نطرات دوستای نی نی سایت هم تا جایی که به ارامشت لطمه نزنه استفاده کن 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔

منم اوایل خانواده شوهرم هر دفعه پا میشدن میریختن خونم از صبح 

فکر کنم مادرشوهرم خودش تلفن میگرفت بقیه بچه ها و نوه هاشو یکم قبل سفره دعوت میکرد بعد من مثلا برا ۷ نفر تدارک دیدم یه هو میشدن ۳۵ نفر اونم بخور حسابیتو خونه۸۰ متری،هیچ کاری کمکم هم نمیکردن و باید بدو بدو میرفتیم غذا میاوردیم از بیرون 

چند بار به شوهرم گفتم مادرت چرا اینکارو میکنه و بحثمونم شد اما آخرش حرف حرف من شد و رفت و امدو به حداقل رسوندم 

اخه خونه خودش همه رو جمع نمیکرد خونه منِ بدبخت حتی عروس خواهرشم دعوت میکرد

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
ای بابا خیلی سخته..منم متدرشوهرم اینا با جاریام و اینا میان 

اصلا رو نده 

به شوهرت چیری نگو وقتی نبودش یه طوری رفتار کن که نشون بدی اذیتی 

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘