2777
2789
عنوان

دعوای سخت باشوهرم همین الان درباره خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 36 پست
جرات ندارم برم‌ مامان بابام عاشق دومادشونن بفهمن از گل نازک تر بهش گفتم سرمو میبرن

ولی به نظر من برو.

میدونی چرا؟؟اگه نری بعد هربار شوهرت همینجوری ساکتو میبنده میده دستت میگه چرا نمیری؟؟

اینجوری شایداز رفتنت شوکه بشه.مامان باباتم حرف زدن بگو خانوادش اومدن منم حوصلسونو ندارم تو این کرونایی.

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل که زیاده ولی این خیلی اساسی شد کلا آسایش ندارم 

بشین خونه ات میخوای بری پیش خانوادت جا برای اونا باز کنی خانواده ات ناراحت میشنا....از این عروس ساده ها نباش زیر زیرکی کارتو پیش ببر....دائماقربون صدقه شوهرتو برو تو شوهرت پشتت باشه بد اونا را نگو رابطه ج ن سی گرم کن تا بتونی مهر شوهرتو بدست بیار مردا دنبال دو چیز ن شکم و زیر شکم همین همین☺☺

الان میان میگن حتما مشکل از توئه به خودت نمیرسی به شوهرت نمیرسی ارایش کن و از اینجور چرت و پرتا.. متنفرم از این طرز فکرای مردسالارانه😐😐

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
حتما برو سر کار‌. وای متنفرم از مهمان 😑😑 البته چون سالهای زیادی خونم مثل مسافر خونه بوده متنفر شدم ...

اره بخدا...مخصوصا اینکه خودشون خونه تو شهرت دارن نزدیکن ولی شب تا صبح پیش تون 

اسی اصلا به این چیزها توجه نکن ، انگار نه انگار که تو 

تو خونه ای 

وقتی میان نه بهشون غذابده نه خرابکاری هاشون رو

جمع و جور کن 

یک شغل صبح تا بعد از ظهر هم پیدا کن

کاربری سوم ام هست که قبلی ها به لطف نی نی یار های عزیزتر‌کییید
اره بخدا...مخصوصا اینکه خودشون خونه تو شهرت دارن نزدیکن ولی شب تا صبح پیش تون 

باور کن من فرار کردم رفتم یه شهر ۳ سال بعد اومدم شهر خودمون . روانیم کرده بودن البته من هم فامیل خودم هم فامیل شوهرم میومدن . روز بود ۳۰ نفر خونم بود .. اما اخرش موفق شدم ادبشون کنم و دیگه خییییلی کم میان 

من تکیه گاهم باده که افتادم از پا 😔😔😔
ولی به نظر من برو. میدونی چرا؟؟اگه نری بعد هربار شوهرت همینجوری ساکتو میبنده میده دستت میگه چرا نمی ...

بخدا فردا زشت میشه دارن میان آخه (طرف خالمه)ولی دلیل نمیشه آسایشمو بگیره

مامان بابامم طرفدار شوهرم بودن همیشه تاحالا قهر نکردم ولی گلایه کردم

باور کن من فرار کردم رفتم یه شهر ۳ سال بعد اومدم شهر خودمون . روانیم کرده بودن البته من هم فامیل خود ...

خانواده شوهرم مثل فامیلای تون ....من از اول زندگی دم شون چیدم اولش خانواده شوهرم و شوهرم واکنش شدیدی نشون دادن ولی دم شون چیدم وگرنه خونه ام باید کاروانسرا میشد مهمونی هم حدی داره ....الان در ارامش کاملم ....

وای من دو روزه بادمجون پوست گرفتم تا خیر سرم خورشت بادمجون درست کنم حوصله ندارم هنوز تو یخچاله هی نون پنیر و سوپ میخوریم ماشالله شما چطور حوصله مهمون دارین اونم چند روز 

بخدا فردا زشت میشه دارن میان آخه (طرف خالمه)ولی دلیل نمیشه آسایشمو بگیره مامان بابامم طرفدار شوهرم ...

زشت بشه.

خودشون باید شعور داشته باشن.کار اونا زشته نه کارتو

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ