2777
2789

عشق یه طرف به کسی؟

عشق یه طرفه کسی به شما؟

عشق مجازی ؟

شما بزرگتر از طرف باشین؟(خانم ها)

همسن بودین؟

اختلاف سنی با آقا / خانم خیلی باشه(خیلی بزرگتر از شما باشه)؟

خیانت💔؟

قسم به روزی که دلت را میشکنند و جز خدایت مرهمی نخواهی داشت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق یک طرفه ی کسی بهم...چقدرم مورد مناسبی بود و از رد کردنش خیلی خیلی پشبمونم

خودتم بی میل نبودی پس چون اگه اصلا حسی نداشته باشی کسل کننده میشه و نمیشه ادامه داد

خدا رو شکر الحمدُلله هیچکدام فقط شوهرم خیلی زمخته که همینطوری هم

م دوستش دارم 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.
خودتم بی میل نبودی پس چون اگه اصلا حسی نداشته باشی کسل کننده میشه و نمیشه ادامه داد

میدونی بعدش که میدونستم اذیت شد و البته هنوزم مجرده

و اینکه از نظر شخصیت،خانواده و مالی خیلی عالی بود 

همون دورانی که مثلا آشنا میشدیم حاضر بودم زندگیشو بده بهم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
خدا رو شکر الحمدُلله هیچکدام فقط شوهرم خیلی زمخته که همینطوری هم م دوستش دارم 

خداروشکر پس عشق دو طرفه بوده

حالت دوم دوبار واسم پیش اومد ک خیلی ازیتم نکرد حس و حال نصبتا بدی بود و چهارم واسم به وجود اومد ک عاشق شدم و طرفمم همینجور و الان بیست سالمونه و با نامزدی و دوستی تقریبا دوسالو نیمه باهمیم و خیلی راضیم

یه کسی به شدتتتت عاشقم بود اما من چون سنم کم بود زیاد پافشاری نکردم خانواده بشکل بدی چند بار ردش کردن ناراحتم نیستم از بابتش ..... الآنم اختلاف سنی 14سالو با همسرم تجربه کردم برا من خیلی خوب بوده

میدونی بعدش که میدونستم اذیت شد و البته هنوزم مجرده و اینکه از نظر شخصیت،خانواده و مالی خیلی عال ...

پس چرا ردش کردی؟ هیچ علاقه ای بهش نداشتی؟

وقتی نوجوان بودم(۱۴_۱۵ ) ،عشق یه طرفه(تو اون سن توهم عاشقی بیش نیست البته😂)

عشق یه طرفه کسی نسبت به خودمم تجربه کردم

خاستگار کوچک‌تر داشتم و به دلایلی دیگه‌ای ردشون کردم