2777
2789

ما خونه ای که اصفهان داریم دیگه امسال که خواهرم باید بره دانشگاه اونجا گفتیم ندیمش اجاره ،ک خواهرم به جای خوابگاه بره اونجا خواهرم تنها میره چون کار بقیه تو شهرمونه الان به من میگن توهم پاشو باهاش برو😐😐😐

من خودم امسال خواستم کنکور بدم اگه بخوام برم کارای خونه و غذا و شست و شو رو دوش من میوفته از درسام عقب میمونم حداقل اینجا باشم لازم نیست کاری کنم 

چیگار کنم با خواهرم برم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماهم نمیتونی بری اونجا کنکور بدی؟  

دوتایی درس بخونین دوتاییم کارکنین

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
چرا به گردن تو بیوفته؟ باهم کار ها رو انجام بدین

خب از صبح باید بره دانشگاه برگرده باید غذا درست کنم واسش کارو تقسیمم کنیم بلاخره باید پاشم کار کنم

بعدم بخوام برم اونجا همش بسرم میزنه پاشم برم بیرون 

خونه خلوت میتونی درس بخونی بریز به پاشم نداری هفته ی بار تمییز کاری شریکی و غذا نوبتی شب بپزید ک برا ...

اینجام خونه خلوته  کسی سروصدایی نداره دوست ندارم که باخواهرم برم بره خودش یادبگیره مستقل بودنو حداقل من باخواهرم ک تنها میشم همش میشینیم حرف میزنیم میترسم اخر کار از درس خوندن زدم کنه خودش ک درس نمیخوند درست

بره خوابگاه خونه رو بدید دست مستاجر با کرایش امورات خواهرت میگذره درگیر تنهایی وخورد وخوراک وکارخ ...

منم همینو میگم قبول نمیکنه خواهرم پدر مو مجبور کرده بره بگه خالی کنن خونرو