2777
2789

پنجشنبه دعوامون شد. بحث داشتیم نزاشت برم آزمون استخدامی مو بدم .میگفت چون بابات گفته برو نمیزارم بری بابات مرده خونه خودشه. بعدم خواستم برم خونه مامانم گفت داری میری بهشون گزارش بدی منم گفتم اون تویی که حتی میرینی هم میزاری کف دست مادرت. اونم گفت نخیر میرینم تو دهن بابات

خیلی عصبانی شد شروع کرد به زدن من. بعدشم زنگ زد مامانم ببا ببرش اگر نه کشتمش. بعد اونم من هیچی نمیگفتم هی جلوی مامانم منو میزد. بعد مامانم گفت حق با تو این حرف بدی زده. با مامانمم کلی دعوا و بی احترامی کرد آخرم مامانمو از خونه بیرون کرد گفت تو داری دخالت میکنی

حالا چهارروز گذشته. امروز خانوادش اومدن مادرش باهاش حرف زد. من شامو اوردم گفتم میخوری گفت نه. تو این چند روزم کلا قهره باهام و جاشو جدا کرده و فقط میاد یه چی میخوره میری. دوساعت پیش بهش گفتم نمیخوای تمومش کنی؟ هر چی حرف زدم گفت نمیخوام باهات حرف بزنم. برگشتم میگم خب تو هم فلان کارو کردی. میگه دو کلوم باهات حرف زدم پررو شدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت لجبازه، سعی کن به لج نندازیش. یه مدت هرچی گفت بگو باشه چشم. باور کن مردا فقط از خانومشون چشم گفتن میخوان چون دوست دارن مردونگیشون رو ثابت کنن پس توام باهاش لج نکن در نهایت مطمئن باش همونی میشه که تو میخوای.

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه

پناه بر خداااا...

ب جان پسرم اون اقای شوهر کوچکترین بی احترامی حتی به داداش کوچیکم کنه ..طلام بشه دیگه نمیخوامش

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
چه شوهرایی دارید خدایی    گرفته زدتت به مامان بابات فحش داده بعد میگی چکار کنم.باید برینی ...

طلبکاره که چرا گفتم میرینی هم میزاری کف دست مادرت

بخدا انقد دهن لقه و خبرچینه همه چیو گزارش میده

دلم خیلی گرفته حالم بده چهارروزه تو خونم حتی نمیتونم خونه مادرم برم که یه کوچه فاصلمونه. به حدی باها ...

به خودت برس، کتاب بخون. نزار فکر کنه وابسته شی. اما باهاش مخالفت نکن.

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
دلم خیلی گرفته حالم بده چهارروزه تو خونم حتی نمیتونم خونه مادرم برم که یه کوچه فاصلمونه. به حدی باها ...

آخه عزیزم مگه مجبوری باهاش زندگی کنی.طلاق بگیر خودتو راحت کن انقدر در عذابی.همچین عنی ارزش زندگی کردن نداره

همه بار زندگی رو دوشه منه 

از وقتی میاد خونه یکسره میره تو اتاق خواب و هیچ کمکی تو نگهداری بچه نمیکنه. دخترم تا الان نخوابیده و یکسره گریه میکنه

امروز مامان بابا و خواهرش اومدن  که باهاش حرف بزنن بعد حرف حرف کرونا بود گفت اگه این کرونا بگیره کی از بچم مواظبت کنه. حالا منظورش منم

باشه گفته باشی دلیل نمیشه کتکت بزنه.بزار بره گمشه محل نده عن آقا

نمیتونم جدا شم چون باید بچم بدم بهش و این ازارم میده. مامان بابامم با بچه قبولم نمیکنن. چون اخلاق شوهرمو میدونن و میگن طلبکاره همیشه

اگر شما را از منزل بیرون کرد بدون فوت وقت شکایت کیفری ترک انفاق مطرح کنید تا به حبس درجه شش {6ماه تا 2سال محکوم گردد } و هیچ کس جز شما نمیتواند او را ازاد کند