من که پسرم بیست ماهشه هر وقتم بخواد بهش میدم، این همه سال تو عمرمون نشنیدم دندون به خاطر شیر شب خراب بشه، به قول شما پس بچه های قدیم چی، مگه مادرا رعایت میکردن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا انقدر بده شیر شب ؟؟؟؟؟؟خدایا گناه داره بچه م
خب عزیزم دخترت الان ۱۶ ماهشه میدونی از شش ماهگی باید شیر شب قطع بشه الان قشنگ قبل خواب سیرش کن و بهش ابمیوه بده بخوابونش از لحاظ روانی رو خودتم تاثیر داره
من بچم دوسالشه شدیداااا ب شیر شب وابسته اس بماند ک هشتا دندونش خراب شد و با بیهوشی درستش کردیم الان ...
دندونای بچه منم خراب شده .و دقیقا کارای بچه تو رو میکنه.شبا یه سینم میخوره یکیش تو دستش له میکنه.
یه هفته ای هس از شیرشب گرفتمش ولی عادت نکرده.نصف شب بلند میشه گریه برا شیر میبینه نمیدم میگه اب و بعدم میگه بیا بازی.اخرشم بهونه گیری و بعدم تو ماشین میخوابه😭😭به فنارفتم.چرا عادت نمیکنه؟😥