2777
2789
عنوان

واقعا شیر شب دندان رو خراب میکنه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 25 پست
میگم پس قدیم ها چی  مگه مثل الان دربند بودن

من که پسرم بیست ماهشه هر وقتم بخواد بهش میدم، این همه سال تو عمرمون نشنیدم دندون به خاطر شیر شب خراب بشه، به قول شما پس بچه های قدیم چی، مگه مادرا رعایت میکردن

من بچم دوسالشه شدیداااا ب شیر شب وابسته اس بماند ک هشتا دندونش خراب شد و با بیهوشی درستش کردیم الان ...

واقعا انقدر بده شیر شب ؟؟؟؟؟؟خدایا گناه داره بچه م 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که پسرم بیست ماهشه هر وقتم بخواد بهش میدم، این همه سال تو عمرمون نشنیدم دندون به خاطر شیر شب خراب ...

من همین ذهنم رو درگیر کرده 

آخه قدیم ها اصلا تو فکر این چیزها نبودن 

ماشاءالله چند تا چند تا ،پشت هم هم بچه داشتن

واقعا انقدر بده شیر شب ؟؟؟؟؟؟خدایا گناه داره بچه م 

خب عزیزم دخترت الان ۱۶ ماهشه میدونی از شش ماهگی باید شیر شب قطع بشه الان قشنگ قبل خواب سیرش کن و بهش ابمیوه بده بخوابونش از لحاظ روانی رو خودتم تاثیر داره 

خب عزیزم دخترت الان ۱۶ ماهشه میدونی از شش ماهگی باید شیر شب قطع بشه الان قشنگ قبل خواب سیرش کن و بهش ...

اصلا فقط ۴ تا مک میزنه میخوابه.....انگار الکی بیدار میشه 

اصلا فقط ۴ تا مک میزنه میخوابه.....انگار الکی بیدار میشه 

خب همین عادت کرده حالا دختر من قشنگ ی نیم ساعت مک میزد نمیدونم گلم ولی بهتره همونم از سرش بندازی چون هر چی شبا بهتر بخوابن رشدشونم بهتره 

من بچم دوسالشه شدیداااا ب شیر شب وابسته اس بماند ک هشتا دندونش خراب شد و با بیهوشی درستش کردیم الان ...

دندونای بچه منم خراب شده .و دقیقا کارای بچه تو رو میکنه.شبا یه سینم میخوره یکیش تو دستش له میکنه.

یه هفته ای هس از شیرشب گرفتمش ولی عادت نکرده.نصف شب بلند میشه گریه برا شیر میبینه نمیدم میگه اب و بعدم میگه بیا بازی.اخرشم بهونه گیری و بعدم تو ماشین میخوابه😭😭به فنارفتم.چرا عادت نمیکنه؟😥

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀