2777
2789
میدونم😂😂

اخلاق مسخره ای دارن پسرا، ولی خداروشکر پیچیده نیستن زود میشه کشفشون کرد

باکسی دوست شدی همون اول باهاش طی کن من قصد ازدواج ندارم، بخدا به ۶ ماه نکشیده میاد خاستگاری😀😀😀 دیوونن کلا

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخلاق مسخره ای دارن پسرا، ولی خداروشکر پیچیده نیستن زود میشه کشفشون کرد باکسی دوست شدی همون اول باه ...

😐😐

بگیم من قصد ازدواج ندارم؟ خب اونا ک ا خداشونه میگن ماهم نداریم 😐

😐😐 بگیم من قصد ازدواج ندارم؟ خب اونا ک ا خداشونه میگن ماهم نداریم 😐

میگن، ولی تو دلشون خیلی بهشون برخورده که تو اونو لایق همسریت نمیدونی، بعد هرکاری میکنن که لایقت باشن

ولی وقتی میگی قصدم ازدواجه حس میکنن اویزون و دست یافتنی هستی، دلیلی نمیبینن واسه بدست اوردنت تلاش کنن، حتی دوستی رو هم باهات ادامه نمیدن چه برسه به ازدواج

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...
😐😐 بگیم من قصد ازدواج ندارم؟ خب اونا ک ا خداشونه میگن ماهم نداریم 😐

نه وقتی بگی قصد ازدواج دارم بیشتر دور میشن

بابا فقط‌یه خودت فک کن

رو خودت کار کن

خودتو ارتقا بده

از خداشم باشه بیاد خواستگاری

منت بذار رو سرش که قبولش میکنی

مثلا دوس پسر من شرایطش خیلی خوبه ، ولی من بهش گفتم تا چند سال دیگه که شرایطم برا ازدواج جور شد ، اگه شرایطتت رو پسندیدم و اونی بودی که من میخوام بهت بله میدم.در غیر این صورت نمیخوام

نه واقعا تا درسم تموم نشه ازدواج نمیکنم😂

با همین فرمون پیش بری گرفتت، جدی میگم 

سفت بزن، بگو الا و بلا میخام درس بخونم😂

۴ سال کات کرده بودین؟

اره ۴سال کات بودیم یعنی اومدن خواستگاری خانوادم به شدت مخالف کردن چون ازشهردیگ بودن وخیلی دوربود 

هرکاری کردیم نشد خلی تلاش کردیم بعدم رسید به بحث بین خودمون ک اخرش به دعوا کشید وبهم زدیم ولی خب بعد۴سال دوباره دوستیمون شکل گرفت ۱سال دوباره باهم دوستبودیم بعد ازدوا جکردیم

میگن، ولی تو دلشون خیلی بهشون برخورده که تو اونو لایق همسریت نمیدونی، بعد هرکاری میکنن که لایقت باشن ...

واسه من ک برعکس بوده، اتفاقا هرپسری ک بهم گفته فقط دوستی، واقعنم دوستی میخواسته ن ازدواج.منم دوستی رو یمدت ادامه میدادم بعد میدیدم خب همینه دیگه از اول هم همینو گفته بود و قرارم نیس چیزی عوض شه دیگه خودم کات میکردم

ولی وقتی میگم من الکی با کسی دوس نمیشم و قصدم ازدواجه اون طرف هم واسش همه چی روشنه یا اوکیه و ی مدت دوس میشیم بعد ب خونواده ها میگیم یا اینکه کلا دوس نمیشیم دیگه وقت همو نمیگیریم بیخودی 

واسه من ک برعکس بوده، اتفاقا هرپسری ک بهم گفته فقط دوستی، واقعنم دوستی میخواسته ن ازدواج.منم دوستی ر ...

عزیزم شما میگی پسر بهم گفته فقط دوستی، این کلا بحثش فرق داره

من میگم دختر باید اول بگه فقط دوستی، لطفا جملات ارزشمنده منو با دقت بخون گلم😀، حاصل سالها تجربس، رو هوا که نمیگم

نه وقتی بگی قصد ازدواج دارم بیشتر دور میشن بابا فقط‌یه خودت فک کن رو خودت کار کن خودتو ارتقا بده ...

خب مگه من گفتم نباید رو خودم و پیشرفتم کار کنم؟ 😂

بحث من چیز دیگه ای بود. آره میدونم اکثر پسرا دختری ک هیچی حسابشون نکنه رو بیشتر میخوان ک اونم از ضعف شخصیتیشونه آپشن نیس😂ولی میگم آدم باید تو رابطش صداقت داشته باشه. تور پهن کردن و چند سال طرفو علاف کردن تو ذات من نیس و حوصلشم ندارم

ب اینم بستگی داره طرفت در چ حد باشه. پسری ک شرایطش عالیه نمیاد التماس کنه یا بشینه رو نیمکت 😄این تیپیا رو من دیدم با آویزون بودن مخشونو میزنن ن بی محلی 

بی محلی رو پسرای معمولی جواب میده ولی رو اینا نه. چون صدتا دختر دیگه ریخته براشون 

درکل من نه از کسی ک بیخودی غرور داره خوشم میاد ن کسی ک آویزون یکیه خودمم اینجوری پیش نمیرم تو رابطه. ولی دیگه اوضاع اینه

واسه من ک برعکس بوده، اتفاقا هرپسری ک بهم گفته فقط دوستی، واقعنم دوستی میخواسته ن ازدواج.منم دوستی ر ...

بذار با ذکر مثال برات توضیح بدم

حکایت این قضیه مثل کات کردن رابطس، وقتی تو کات میکنی خیلی ریلکسی و شاد، ولی وقتی پسره باهات کات میکنه دیوونه میشه،  تا هم فیها خالدونت میسوزه، 

شاید جفتمون همو نخاین و واسه هم بی اهمیت باشیدا ولی اینکه اول کی کات میکنه باعث شادی یا سوزش ادم میشه

این قضیه هم همینه، وقتی پسره بهت گفتم قصدم از بودن باتو فقط دوستيه،  همون اول نابودت کرده دیگه

ولی اگه اول توبهش میگی، ایشون نابود میشد و ذات پسر اینه که بیشتر مصر بشه برای بدست اوردنت