2777
2789
اخه یکی رو دوس داشته باشی خیلی سخته محلش نذاری ادم نمیتونه طاقت بیاره

این دوست داشتنه نقطه ضعفه دیگه، (البته از نظر من، باز یه عده نریزن رو سرم منو بخورن)

ببین من هم تجربه عاشق بودن رو دارم هم تجربه معشوق بودن

رابطه ای که توش عاشق بودم واسم سرار رنج بود، اذیت میشدم توش،با کوچکترین کارش بغض میکردم، یبار گوشیشو جواب نمیداد دیوونه میشدم هزارتا احتمال تو ذهنم میومد،عقلم کار نمیکرد ولی قلبم داشت دیوونم میکرد، و در نهایت همیشه اون سواره بود و من پیاده

ولی رابطه ای که توش معشوق بودم، ارامش داشتم یکی بود که بی نهایت دوسم داشت و ناخوداگاه منم دوسش داشتم ولی بامنطق، از روی عقل، ته دلم قرص بود همیشه، اونیکه ناز میکرد من بودم، عاقلانه تصمیم میگرفتم عاقلانه حرف میزدم، حتی اگه یروزم جواب تلفنمو نمیداد دیوونه نمیشدم فقط نگرانش میشدم وبعد با آرامش ازش میپرسیدم چرا نبودی

عشق بنظر من همش رنجه، من ترجیح دادم معشوق باشم( نظر شخصیمه منو نخورید لطفا)

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من😍بعد ۴ سال دوستی😅

خیلیم راضیم با اینک برخلاف عرف بود. از دو تا قومیت مختلف،دوتا استان مختلف...

دنیا نیارزد آنکه پریشان کنی دلی/ زینهار بد مکن که نکردست عاقلی❤ من ادعا میکنم آدم منعطفی هستم، در همین راستا نظرات پیشنهادات و انتقادات محترمانه و سازنده رو محترمانه میپذیرم🌹
سرطان خون 

برای به دست اوردن سلامتیتون صلوات میفرستم.

شاید دو دل شده باشن ولی از اول اینجوری قبولتون کردن اگه مرد باشه میمونه 

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
این دوست داشتنه نقطه ضعفه دیگه، (البته از نظر من، باز یه عده نریزن رو سرم منو بخورن) ببین من هم تجر ...

کاملا موافقم باهات

رابطه قبلیم عاشق بودم و شکست خوردم

این یکی‌ معشوقم

به خودم میرسم ، ناز میکنم ، نازمو میخره ، خیلی بیشتر به فکرمه و ...

کاملا موافقم باهات رابطه قبلیم عاشق بودم و شکست خوردم این یکی‌ معشوقم به خودم میرسم ، ناز میکنم ، ...

اره، باید انتخاب کنی، ببینی کدومو ترجیح میدی

وقتی معشوقی باهات مثل ملکه ها برخورد میشه، مخصوصا اوناییکه قصد ازدواج دارن، اصصصصصصصلا اجازه ندن پسره اینو بفهمه، فرار میکنه میره😁😁

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...