2777
2789
عزیزم شما میگی پسر بهم گفته فقط دوستی، این کلا بحثش فرق داره من میگم دختر باید اول بگه فقط دوستی، ل ...

مگه مسابقس ک کی زودتر بگه؟ 😂خب معلومه پسره اول میاد جلو پیشنهاد میده میگه دوستی میخام 😄

خب مگه من گفتم نباید رو خودم و پیشرفتم کار کنم؟ 😂 بحث من چیز دیگه ای بود. آره میدونم اکثر پسرا د ...

بی محلی رو پسر معمولی جواب میده؟؟؟؟؟؟؟

عجب، تازه شنیدم

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار با ذکر مثال برات توضیح بدم حکایت این قضیه مثل کات کردن رابطس، وقتی تو کات میکنی خیلی ریلکسی و ...

پسر میاد جلو ن دختر 

من  بشخصه ندیدم این چیزی ک شما میگی رو. 

ینی طرف اگه واقعا فقط میخاد دوس شه دیگه اینکه تو بگی یا اون بگه واسش فرقی نمیکنه. اتفاقا خوشحالم میشه ک هدفتون یکیه 

من خودم تو فاز ازدواج نبودم و دنبال خواستگار نبودم و خودمم میگفتم 🤷🏻‍♀️آدما با هم فرق میکنن 

مگه مسابقس ک کی زودتر بگه؟ 😂خب معلومه پسره اول میاد جلو پیشنهاد میده میگه دوستی میخام 😄

باورم نمیشه تا حالا تجربشو نداشتی، من اگه دوست پسرم باهام کات میکرد، هرجوری بود دوباره باهاش اشتی میکردم، تا خودم باهاش کات کنم،😀😀😀😀 فشار روانی اینکه کی رابطه رو تموم کرد خیلی متفاوته

این یکی دیگه نخادت، تو رو بذاره کنار،،،، فرقی نداره تو خاستنی و دوست داشتنی نباشی یا طرف مقابلت؟

فرقی نداره تو کنار بزنی یا کنار زده بشی؟ 

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...
خب مگه من گفتم نباید رو خودم و پیشرفتم کار کنم؟ 😂 بحث من چیز دیگه ای بود. آره میدونم اکثر پسرا د ...

دوس پسر من دانشجوی پزشکیه ، خانواده‌ش کلا پزشکن ، خیلی خوشگل و جذابم هست

کیس معمولی هم نیست.کلی هم دختر اطرافش ریخته و براش پر پر میزنن

اون از همون اول بهم گفت هدفم ازدواجه و من گفتم هدفم ازدواج نیست و همینجوری دوستیم.بعد از چند وقت دیدم پسر خوبیه و میشه روش حساب کرد ...

الانم نمیام بهش بگم فلانی بیا منو بگیر تورو خداااا

بهش گفتم بعد از چند سال که درسم تموم شد ، اگه شرایطمون بهم خورد ازدواج میکنیم،اگه حس کردیم برا هم خوب نیستیم ازدواج نمیکنیم

ببین واقعا ربطی به تله های شخصیتی نداره.این ذات ادمیه 

ادما از هر چیزی که بچسبه بهشون خوششون نمیاد

پسر میاد جلو ن دختر   من  بشخصه ندیدم این چیزی ک شما میگی رو.  ینی طرف اگه واق ...

اول اینکه بایدی در اینکه کی بخاد بیاد جلو وجود نداره، بعدشم من کی گفتم دختر پاپیش بذاره، من میگم تو همون چتای اولیه دختر بگه قصدم دوستیه نه ازدواج

پسر پیشنهاد میده باهم دوست میشن، قرار نیس که تا اخر دوستی دختر ساکت بشینه، بلاخره باهم حرف میزنن،  صحبتای اولیه خیلی محترمانه بگه قصدشو

شما کلا یجور دیگه میخونی عزیزم، مطالب رو درست بخون

باورم نمیشه تا حالا تجربشو نداشتی، من اگه دوست پسرم باهام کات میکرد، هرجوری بود دوباره باهاش اشتی می ...

اصلا بحث ما واسه شروع یا تموم کردن رابطه نبود ک میپیچونی😂بحث ازدواج بود ن اینا 

اتفاقا من خودم تو رابطه ها نموندم، سنمم چون کم بود همون اول میگفتم فقط دوستی، بعدم آدمی نیستم ک کش بدم رابطه رو و یکی رو علاف کنم خودم کات میکردم

و بازم میگم رو پسر معمولی جواب میده بی محلی رو خفنا ن😂🤷🏻‍♀️هرکی ی نظری داره بهرحال

جمع کنیم بحثو😂

من بعد از ٢ سال دوستي . البته خودم بهش پيشنهاد دوستي به قصد ازدواج دادم همون اول . بعد از ٢ سال دوستي بهش گفتم يا بيا خواستگاري يا هم بيا جدا شيم اگر فكر ميكني خانواده ها راضي نميشن . شوهرمم اومد خواستگاري و ازدواج كرديم .

بچه ت رو سقط نكن  .. اون انتخاب كرده تو مادرش باشي و همه اميدش به توست ❤️
اصلا بحث ما واسه شروع یا تموم کردن رابطه نبود ک میپیچونی😂بحث ازدواج بود ن اینا  اتفاقا من خود ...

من حس میکنم شما پیش پسر خفنا بقول خودت حس کمبود و ضعف داری،فکر میکنی از سیاره دیگه اومده و خصوصیات خاصی داره وگرنه پسر پسره

اول اینکه بایدی در اینکه کی بخاد بیاد جلو وجود نداره، بعدشم من کی گفتم دختر پاپیش بذاره، من میگم تو ...

نگفتم دختر ساکته هیچی نمیگه 😂

ولی مشخصه پسر ک میاد همون اول حرفاشو میزنه بعدم مسابقه نیس ک این اول بگه یا اون😂

درکل بنظر من این قضیه رو کسی ک تکلیفش با خودش و رابطش مشخصه تاثیری نداره.

نظر شمام محترمه

نگفتم دختر ساکته هیچی نمیگه 😂 ولی مشخصه پسر ک میاد همون اول حرفاشو میزنه بعدم مسابقه نیس ک این اول ...

نظر شما هم محترم تر، البته شما پسر خفنارو جذب میکنید،  من معمولیارو

احتمالا این تفاوت عقیده بخاطر همینه😂😂😂😂😂

دوس پسر من دانشجوی پزشکیه ، خانواده‌ش کلا پزشکن ، خیلی خوشگل و جذابم هست کیس معمولی هم نیست.کلی هم ...

گفتم ک بستگی داره آدم رابطشو با صداقت پیش ببره یا دام پهن کنه. من خودم حوصله این بازیارو ندارم

و اونم ک خودم گفتم پسرا اکثرا جذب همونی میشن ک هیچی حسابشون نمیکنه مث مورد شما 😂و گفتمم از ضعف شخصیتیه آدمه. بین پولدارا هم هس. ی حد تعادل باید باشه ن کسی ک هیچی حسابت نمیکنه و ن اونی ک آویزونه 

بحثو جمع کنیم. خوشبخت بشی✌️

من حس میکنم شما پیش پسر خفنا بقول خودت حس کمبود و ضعف داری،فکر میکنی از سیاره دیگه اومده و خصوصیات خ ...

اتفاقا اینکه اول رابطه تکلیف خودتو مشخص کنی و هدفت از رابطه رو بگی اعتماد ب نفس بالایی میخواد، و نشون میده من آدمی نیستم ک وقتمو واسه هررابطه ای با هرکسی تلف کنم

اونی باید ب فکر خودش باشه ک دنبال دام پهن کردنه و تو کف شوهر😂 

توهین رو همه بلدن، متاسفانه نتونستی مودبانه نظرتو بگی و رد شی و این خودش خیلی چیزارو نشون میده 🙂

ریپ نزن دیگه

اتفاقا اینکه اول رابطه تکلیف خودتو مشخص کنی و هدفت از رابطه رو بگی اعتماد ب نفس بالایی میخواد، و نشو ...

توهین نکردم عزیزم، گفتم وقتی میگی پسر خفنا، من در مجازی متوجه ضعف شما در مقابل این پسرا میشم، چه برسه به اون پسره به اصطلاح خفن

تو میتونی این رو انتقاد در نظر بگیری یا توهین و اينطوري بمن بگی تو کف شوهر بودی، 

پستای اولمم اگه بخونی متوجه میشی نوشتم ۴ تا از دوست پسرام که خاستگارم بودن رو جواب رد دادم با پنجمی ازدواج کردم، پس مشخصه تو کف شوهر نبودم

با این طرز جواب دادنت ادعای ادب هم نمیتونی بکنی خوشبختانه 

خداروشکر تو زندگیت تکلیفت با خودت مشخصه پس برو بسلامت