2777
2789
شوهرم اون اوایل دوستی خیلی اسرار داشت بیاد جلوو اما میگفت چند سال عقد باشیم تا کارام ردیف شه.من گفتم ...

اره منممممم دلم تنگ شده😢

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فاز خودم بودم، زنگ میزدن بهم،میگفتم دارم با فلانی حرف میزنم،بعدا میزنگم  میگفتن بریم بیرون، ...

اخه یکی رو دوس داشته باشی خیلی سخته محلش نذاری ادم نمیتونه طاقت بیاره

اره حق داری صحبت اساسی بکن پسرا بیشتر از دخترا وقت دارن برای ازدواج

باهاش حرف زدم شیش روزه ازش بیخبرم ، گفتم هر وقت تصمیم گرفتی من به عنوان زنت کنارت باشم و بیای خواستگاری بهم پیام بده 

دلم تنگه پرتقال من ...🍊🍊
باهاش حرف زدم شیش روزه ازش بیخبرم ، گفتم هر وقت تصمیم گرفتی من به عنوان زنت کنارت باشم و بیای خواستگ ...

افرین خوشبخت بشی

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          
نه، مجموع اینا از سن ۱۸ سالگی تا ۲۷ سالگیه، بعد ۲۷ با شوهرم دوست شدم

بله انشالله همیشه حس خوشبختی داشته باشید🙃🌸‌

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
از اینده خیلی میگه ، قبلا خیلی بیشتر تمایل نشون میداد، مت حس میکنم دودل شده چون من مریضم

میتونم بپرسم مریضیتون چیه؟

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟