2777
2789
خب دیگه واویلا😅

اره دیگه الان همشون بچه‌ دارن اما زندگیشون جهنمه چیزی هم نمی تونن بگن چون همه میگن انتخاب خودتون بوده😅😐

خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا پنج ساله بلاتکلیفم خسته شدم دیگه ،مخم کار نمیکنه واقعا قصدش چیه ، تموم کردنم خیلی سخته بهش وابس ...

تمایلی نشون نمیده؟؟

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       
بخدا پنج ساله بلاتکلیفم خسته شدم دیگه ،مخم کار نمیکنه واقعا قصدش چیه ، تموم کردنم خیلی سخته بهش وابس ...

اره حق داری صحبت اساسی بکن پسرا بیشتر از دخترا وقت دارن برای ازدواج

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          

مادوست نشدیم. فقط همو دوس داشتیم و خبر نداشتیم من سنمم کم بود وهمین ایشونو دو دل میکرد که پا پیش بزاره وجواب رد بشنوه. خداروشکر میکنم که بهش رسیدم😍

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما
خب این مدلیم دیگه درست نیست

خب دیگه باید بسازن چون نمی تونن برگردن سمت خانواده هاشون چون طردشون کردن😶

خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
موقعیتش اوکی ونمیاد؟حرفی اصلا ازازدواج زده

همه چی داره ،کار ،خونه ، ماشین ، تحصیلات ، ولی الان بخاطر کرونا ضرر کرده ، اره همون پنج سال پیش گفت واسه ازدواج میخوامت ، نمیدونم دردش چیه ، باهام حرف نمیزنه ، الان شیش روزه ک ازش بیخبرم ، گفتم هر وقت تصمیم گرفتی بیای خواستگاری و به عنوان زنت کنارت باشم بهم پیام بده ، بنظرت کار خوبی کردم ؟

دلم تنگه پرتقال من ...🍊🍊
راز موفقیتتو بگووو

تو فاز خودم بودم، زنگ میزدن بهم،میگفتم دارم با فلانی حرف میزنم،بعدا میزنگم

میگفتن بریم بیرون، ذوق زده حاضرو اماده نبودم،تاقچه بالا میذاشتم، نه اینکه بخام ادا بریزما، واقعا زیاد واسم مهم نبودن،از همه مهمتر واسه ازدواج اصلا نمیخاستمشون، فقط برای سرگرمی

زمانیکه پسر واست مهم میشه مخصوصا به ازدواج باهاش فکرمیکنی، حس میکنم میترسه، ازت دور میشه

چون بودن کساسیکه به ازدواج باهاشون فکر میکردم ولی ولم کردن😓

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...
تو این 10سال چی میکردین وااااااا مبارکهههههه

شوهرم اون اوایل دوستی خیلی اسرار داشت بیاد جلوو اما میگفت چند سال عقد باشیم تا کارام ردیف شه.من گفتم عقد طولانی نمیخوام دوست باشیم کنارت میمونم کاراتو درست کن بعد بیا.وقتی اومد جلوو بعد ۸ ماه عروسی کردیم .

شاید باورتون نشه دلم واسه دوران دوستیمون خیلی تنگ شده خیلی خووووب بود

‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...
همه چی داره ،کار ،خونه ، ماشین ، تحصیلات ، ولی الان بخاطر کرونا ضرر کرده ، اره همون پنج سال پیش گفت ...

اره کار خوبی کزدی بالاخره باید تکلیف زندگیتو بدونی 

یه تلنگرم‌بهش زدی