2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا تعریف از دوس پسر چی باشه بعضی خانم های سایت دوره آشنایی برای ازدواج رو هم دوستانه حساب میکنن 😁😂 ...

گزینه دو دیگه 🙄🙄🙄

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من 😍😍😍😍 بعد دوسال من همه دوست پسرام اومدن خاستگاریم، ولی به این یکی جواب دادم

😂چندتا بودن مگه؟

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

دو تا از پسر عمه هام‌ با دوست دختراشون ازدواج کردن،دو تا از عمو‌هام هم با دوست دختراشون ازدواج کردن اما هیچ کدومشون از زندگیشون راضی نیستن همشون پشیمون هستن😐😐😐

خدایا بهم یه ارامش عطا کن تا نزنم دهن بعضی از بنده هاتو سرویس کنم🤐🤐
من دوست پسرم نبود ولي با هم در ارتباط بوديم و ... با بدبختي هاي فراوانن موفق شديم البته مخالفتا براي ...

الان از زندگیتون راضی هستین؟

تفاوت سنی مشکلی براتون به وجود نیاورده؟

مامانم میگه پاشو برو نون بگیر میگم من امروز تولدمه نباید کار کنم😌میگم مامان شام چی داریم؟؟!میگه منم امروز زاییدم نباید کار کنم😎...راس میگه خب چی بگم😐🖤*******هر وقت یکی تو مسیج دیر جوابمو بده منم تایمر میزارم همونقدر دیر جواب میدم😌#کینه_ای_باشیم😌******* آدمای اطرافت هرچقدرم که بد بودن یا بد میشن؛تو بد نباش(ببخش اما فراموش نکن) *******هر موقع یکی یه بدی در حقت کرد نگو خدا جوابشو بده ، خدا مهربونه میبخشه ...خودت پوستشو بک‌ن👌🏼🤗
میشه بگین چیکا کردین ک اومد خواستگاریتون ، خواهش میکنم جواب بدین ، من پنج ساله به پا ینفرم بخدا  ...

بخواد خودش میاد 

اگه حس کردی سکاریه ولش کن بره به همین راحتی

خب اگه شرایطش خوب باشه باید بیاد خواستگاری

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          
بیاید تو گروه بهتون راهکار میدن https://chat.whatsapp.com/EcGuL0RYuNL9QVyTnRcMEd

لینک خرابه

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
به تاپیک من سر بزنید و خیلی راحت درامد اینترنتی داشته باشید

درخواست‌میدم برای مواقع که نیاز داشتم 😁

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟