2777
2789
عنوان

حلما زیباست یا ریحانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم حلما برخلاف تصور مذهبی نیست من ریحانه ر ا خیلی دوست دارم

من قبل از اینکه اسم دخترم رو حلما بزارم خیلی تحقیق کردم، و با نرم افزار قاموس قرآن ريشش رو درآوردم، حلما از ریشه ی حلیم که در قرآن بار ها رو بارها تکرار شده هست  و اسم مبالغه ی حلیم  به معنای دختر بسیار صبور هست و کاملا اسم مذهبی  هست  و بسیار هم معنای خوبی داره  

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
من قبل از اینکه اسم دخترم رو حاما بزارم خیلی تحقیق کردم، و با نرم افزار قاموس قرآن ريشش رو درآوردم، ...

خدا حفظش کنه انشاءالله ، زیر سابه پدر و مادر و حضرت زهرا

ولی یه سوال تصلا تو عربی ریشه فِعلاء داریم؟؟

نداریم

سلام عزیزم حلما برخلاف تصور مذهبی نیست من ریحانه ر ا خیلی دوست دارم

خودم عاشق ریحانه هستم ولی حیف که ما کرمانشاهیا به اخر اسامی عَ میدیم 😂دو دل شدنم بخلطر همینه

خدا حفظش کنه انشاءالله ، زیر سابه پدر و مادر و حضرت زهرا ولی یه سوال تصلا تو عربی ریشه فِعلاء داریم ...

عزیزم حلما مونث حلم هست به معنی صبور ولی اگه معنی صبور ها یا بردباران بده حُلَما میشع 

خودم عاشق ریحانه هستم ولی حیف که ما کرمانشاهیا به اخر اسامی عَ میدیم 😂دو دل شدنم بخلطر همینه

عزیز دلم میل خودتونه اما پیشنهاد من این هستش که به خاطر اشتباه یه عده کار درست را ترک نکنید

من پسر عموم اسمش امیر حسین هستش بعد ما ترک ها حسین را حُوسِن تلفظ میکنیم اما از بس درست تلفظ کردن همه یاد گرفتن

كردى؟ من يكى از فانتزيام اين بود كرد باشم اسم بچمو كردى بذارم اسماى كردى خييييلى قشنگن حلما اخه اين كارو با بچت نكن  تو اسماى محلى خودتونم سرچ كن هم خوش آوا هستن هم با معنى