2777
2789
عنوان

سایت "با سلام"

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 31 پست
راضی هستی؟؟؟ چقدر وقت میزاری در روز براش؟؟ فضا سایت و غرفه ها خیلی پیچیده و پراکنده اس به نظرم😬شم ...

اره برنامه اشو نصب کردم

اره یاد گرفتم 

تقریبا معتادشم

یه قسمت داره چرخونه اونجا تا حالا دو تا ۲۰ تومن بردم .

یه البوم عکس سفارش دادم تازگیا هنوز نرسیده

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راضی هستی؟؟؟ چقدر وقت میزاری در روز براش؟؟ فضا سایت و غرفه ها خیلی پیچیده و پراکنده اس به نظرم😬شم ...

نه من که بیخیالش شدم خیلی رابط کاربریش بده اینکه تو از غرفه خودت نمیتونی بقیه غرفه ها رو ببینی

ازش خوشم نیومد اصلا

شما چندوقته زدی؟ مشتری خوب داری؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خب واسه بارکد چیکار میکنی بالاخره شماا؟؟😑

هنوز چیزی نفروختم😅

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نه من که بیخیالش شدم خیلی رابط کاربریش بده اینکه تو از غرفه خودت نمیتونی بقیه غرفه ها رو ببینی ازش ...

نزدم هنوز😁تازه فقط ثبت نام کردم و یکم تو سایت گشتم ببینم چطوره ولی خب به نظرم خیلی درهم و پراکنده اومد

نزدم هنوز😁تازه فقط ثبت نام کردم و یکم تو سایت گشتم ببینم چطوره ولی خب به نظرم خیلی درهم و پراکنده ا ...

خسته نباشی

به نظرم برای مغازه دارا کسانی که کاسبی خونگی دارن خیلی مناسبه اما برای من و شما نه. خیلی باهاش ارتباط نگرفتم و به نظر میاد نتونیم باهاش کار کنیم

خسته نباشی به نظرم برای مغازه دارا کسانی که کاسبی خونگی دارن خیلی مناسبه اما برای من و شما نه. خیلی ...

چرا اخه؟؟

چه فرقی داره فروش، فروشِ دیگه 

چرا مثلافروش  محصول خونگی با فروش ما فرق داشته باشه؟

چرا اخه؟؟ چه فرقی داره فروش، فروشِ دیگه  چرا مثلافروش  محصول خونگی با فروش ما فرق داشته ...

ببین شما میدونی جنست الان موجودی داره یا نه؟ باید حتما موجودی بگیری دیگه

ولی روال این سایت اینه که مشتری بره ببینه خوشش اومد خرید بزنه. دیگه منتظر اینکه من و تو بهش جواب بدیم نشه

خسته نباشی به نظرم برای مغازه دارا کسانی که کاسبی خونگی دارن خیلی مناسبه اما برای من و شما نه. خیلی ...

و اینکه نمایش محصولات هر غرفه به چه شکله؟

یعنی کسی که وارد سایت میشه بین اون همه محصول مختلف محصول منِ نوعی رو چطور باید ببینه؟

و اینکه نمایش محصولات هر غرفه به چه شکله؟ یعنی کسی که وارد سایت میشه بین اون همه محصول مختلف محصول ...

نمیدونم والا

شما اگه غرفه ات رو بسازی و جنس بچینی از پشتیبانیش باهات تماس میگیرن سوالاتو میتونی بپرسی

سلام گلم من امروز اونجا عضو شدم الان میخوام بیام بیرون ، که پیامش نیاد رو گوشیم میتونم لغو بدم ؟؟؟

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖