2777
2789
عنوان

از خودنمایی خسته شدم

366 بازدید | 32 پست

جاریم خیلی تو جمع خودنمایی میکنه 

چپ میره راست میره از خودش تعریف میکنه و خیلی هم ب خودش میرسه البته خیلی پولدارن و همیشه میگه چیه میرید شمال ادم باید بره اروپارو بگرده خب من شوهرم کارمنده و در حد خودمونیم 

وقتی میخوایم بریم خونه مادرشوهرم یا پیک نیک میگه یه چیزی درست کنیم از خونه ببریم دست پختامونو نشون بدیم چون چند بار همه از دستپختش تعریف کردن الان اصلا بدجور جو گیر شده همش اشپزی میکنه تا تاییدیه همرو بگیره وقتی تو جمع همه ازش تعریف میکنن ب من نگاه میکنه 

دروغ نمیخوام بگم بخدا حسودیم نمیشه فقط حرصم میگیره از کاراش خب اخه چرا همش میخاد خوشو با من مقایسه کنه و به همه بگه خودش خوب و خانم ک کدبانوس ۱۴ ساله ازدواج کرده من ۲ ساله ازدواج کردم برادرشوهرم میگه دست پخت زهرا از آهو خیلی بهتره خب دلم میشکنه😔😔😔😔

چیکار کنم بیخیال بشم 

و خدایی که بشدت کافیست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما حسادت ندارین ولی اون قطعا حسادت داره به شما. همین حسادت هم عذابش میده. شما لازم نیس کاری کنین. هر موقع هم دستپخت شد همین رو بگو.بگو ایشون چهارتا پیرهن بیشتر از من پاره کردن. 

خوب ادمی که واقعا خوبه نیازی به تعریف و تاییدیه دیگران نداره چون خودش اون چیزی که هست رو باور داره مشخصه جاریت یه خلا یه نقص روحی داره که باید با تایید دیگران پرش کنه

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

عزیزم کسی که کمبود داره دنبال ثابت کردن خودش به بقیه ست 

وگرنه کسی که از خودش راضی باشه همه دنیا هم بگن خوب نیستی واسش مهم نیست 

ایشون از درون کمبود دارن بخاطر همین میخوان تایید بقیه رو بگیرن

یه بار استوری کن یه همچین متنی رو تا بیاد سطح ۴کرشو لا تو مقایسه کنه نه دستپختشو

دست پخت خوبو که مادربزرگ منم داره

🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸
شما حسادت ندارین ولی اون قطعا حسادت داره به شما. همین حسادت هم عذابش میده. شما لازم نیس کاری کنین. ه ...

من هزار بار گفتم خب ایشون تجربش بیشتره من ۲ ساله دارم اشپزی میکنم میگن نه ربطی نداره دست پخت ذاتیه

و خدایی که بشدت کافیست❤
عزیزم کسی که کمبود داره دنبال ثابت کردن خودش به بقیه ست  وگرنه کسی که از خودش راضی باشه همه دن ...

سطح فکرشو با تو مقایسه کنه*

من هزار بار گفتم خب ایشون تجربش بیشتره من ۲ ساله دارم اشپزی میکنم میگن نه ربطی نداره دست پخت ذاتیه

بگو باشه من دست پختم خوب نیست خلاص 

عزیزم خیلی حس بدیه میفهمتت

والا خسلی خانمی که حسودی هم نمیکنی

از این ادمهای حرص درار متنفرم

مثل جاری من

ولی تو اصلاااا به رو خودت نیار به حاش با شوهرت حرف بزن بگو که اون میخواد با اینکارا آزارت بده و تو ناراحتی بگو من فقط تاییدیه ی تو رو بگیرم برام کافیه و اگه ادم فهمیده ایه بهش بگو که توهم دوس داری تو حمع شوهرت ازت تعریف کنه .. اگرم میدونی شاید سواستفاده کنه یه صورت غیر مستقیم بهش بگو

جاریت معلومه حسوده و میخاد از قصد حرص شمارو در بیاره.. و هیچی بیشتر از این نمیتونه حرص اونو در بیاره.. که شوهرت مدام ازت تعریف کنه... و شما هم خودتو نسبت به کارای اون بیخیال جلوه بده