2777
2789
عنوان

از خودنمایی خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 32 پست
من هزار بار گفتم خب ایشون تجربش بیشتره من ۲ ساله دارم اشپزی میکنم میگن نه ربطی نداره دست پخت ذاتیه

علاوه بر حسادت جاری  با افراد غیر منطقی هم روبرو هستی. ببین برو کلاس اشپزی. هر چی بیشتر بپزی یلق کار دستت میاد. سعی کن دو نوع غذا رو عالی بپزی 

عزیزم خیلی حس بدیه میفهمتت والا خسلی خانمی که حسودی هم نمیکنی از این ادمهای حرص درار متنفرم مثل ج ...

به شوهرم گفتم 

گفت مهم منم که عاشق دستپختتم و هزار بارم همه جا تعریف کرده ولی دیدی  یه موضوعی میشه نقطه ضعفت من همونجوری شدم اصلا ریختم بهم 

و خدایی که بشدت کافیست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاوه بر حسادت جاری  با افراد غیر منطقی هم روبرو هستی. ببین برو کلاس اشپزی. هر چی بیشتر بپزی یل ...

بخدا دست پختم بد نیس خوبه 

ولی بخدا تجربه خیلی مهمه ۱۴ سال اشپزی کردن کجا ۲ سال اشپزی کردن کجا

و خدایی که بشدت کافیست❤

یاده دوستم افتادم 

من قطع رابطه کردم 

یادمه اون یه سالی ماشین داش من نداشتم رفتیم بیرون دید ماشین دارم دور ماشین میچرخید همه جاشو نگاه میکرد 😟😥😥

حالا پراید هاشپک پوکیده ای بودا 😂😂😂

خیلی براش مهمه من چکار میکنم 

من دوستم بود به نتیجه رسیدم مجبور نیستم تحملش کنم 🤗🤗

همش مخواست بگه من ها   تو .... 

اوففف 😥😥😥

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
به شوهرم گفتم  گفت مهم منم که عاشق دستپختتم و هزار بارم همه جا تعریف کرده ولی دیدی  یه مو ...

میفهمم

خب جاریتم دیده شوهرت هی ازت تعریف میکنه برا همینه اون همون رو بهانه مرده و هس میخاد تخریبت کنه.. دوستمون راست میگه سعی کن اگخ این نقطه ضعفته تقویتش کنی که بهانه ندی دستش برا سو ستتفاده...

ی چیزم هست دیدی آدم پولدار همه چیشو همه تایید میکنن شاید جاریتم اینطوریه که همه تاییدش میکنن

یاده دوستم افتادم  من قطع رابطه کردم  یادمه اون یه سالی ماشین داش من نداشتم رفتیم بیرون ...

ما ماشین نداریم ولی اونا زن و شوهر جفتشون دارن 

دائم میگه تو چ جوری بدون ماشین میری بیرون خرید 

میگم من پیاده روی رو دوست دارم

☹☹☹☹☹

و خدایی که بشدت کافیست❤
میفهمم خب جاریتم دیده شوهرت هی ازت تعریف میکنه برا همینه اون همون رو بهانه مرده و هس میخاد تخریبت ک ...

دقیقاااااا همینه 

چون پولدارن همه رو سرشون میزارنش 

و خدایی که بشدت کافیست❤
ما ماشین نداریم ولی اونا زن و شوهر جفتشون دارن  دائم میگه تو چ جوری بدون ماشین میری بیرون خرید ...

عزیز دلم  تنت سالم دلت خوش 

ایشالا مالی هم ازون بیشتر پیشرفت میکنی

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
دقیقاااااا همینه  چون پولدارن همه رو سرشون میزارنش

همینه دیگه .. سعی کنید رفت و امدتون رو باهاش کم کنید و تو هستوریاتم همش عاشقانه بذار ار اینا که میگه که زندگی با تو رو به صد تا زندگی لاکچری که بعضیا باهاش فقط پوز میدن رو عوض نمیکنم و از این ویزا.. یا فقط توجه و خواست تو برام مهمه و از این چیزا بزار بفهمه که اون با این کارهاش تورو نمیتونه حرص بده در عوض تو اصلا بهش اهمیت نمیدی.. سعی کن وقتایی که ازش دارن تعریف میکنن خودتو مشغول کاری کنی که تو اون یحث نباشی

در عوض آرامش نداره مطمن باش

بهترینارو میپوشه 

بهترین طلاها 

خونش عالی 

ماشین خودش شاسی بلنده 

مسافرت و باغ و.......

به نظرت ارامش نداره؟؟؟☹همیشه هم خوشحال و سرحاله

و خدایی که بشدت کافیست❤
بهترینارو میپوشه  بهترین طلاها  خونش عالی  ماشین خودش شاسی بلنده  مسافرت و ب ...

عزیز دلم 

اگه آرامش داشته باشه به نظرت میاد اینطوری تو رو حرص بده؟ یا اینکه بخاد تورو ضایع کنه.. یا اینطوری جلب توجه کنه؟ .. کسی که از درون ارامش داره فقطغرق زندگیه خودشه نه اینکه همش در حال این باشه خودشو به دیکران ثابت مکنه یا جلب توجه کنه چون نیااازی به اینا نداره وقتی آرامش داره

شاید به ظاهر اینطوری نشون بده 

ولی در باطن مطمن باش هم کمبود داره هم آرام نیست

دیدی بعضیا خییییلی پولدارن و باکلاس و شیکن خیییلی هم خاکین و شریف و خودمونی و اصلا دنبال فخر فروشی و به رخ کشبدن خودشون نیستن.. اینان که آرامش هم دارن

وگرنه کسی که غرق در آرامش زندگی خودش باشه چ کار داره شما میرید شمال یا اروپا چکار داره شما پیاده میری خرید یا نه

بهترینارو میپوشه  بهترین طلاها  خونش عالی  ماشین خودش شاسی بلنده  مسافرت و ب ...

نزار این ظاهر زندگیش ارامش درونی زندگی تو رو ازت بگیره که همش به اون فکر کنی