2821
2789
عنوان

چه کنم؟ چیکار کنم؟

267 بازدید | 39 پست

امروز تو گوگل داشتم در مورد حد و حدود روابط با جنس مخالف بعد از ازدواج سرچ میکردم ، میخواستم بدونم تا چه اندازه ای مجازه و خط قرمزش واسه اینکه خیانت حساب بشه چیه و خلاصه اینجور چیزا .. 

بعدم گوشیو به حال خودش گذاشتم و رفتم .. حالا شانس من امشب شوهرم گوشیش شارژ نداشت اومد با گوشی من رفت گوگل راجب کارش سرچ کنه! 

دیدم یکم کم حرف شده و اخماش رفته تو هم .. الان اومدم سر گوشی دیدم همه سرچام هست😐 لامصب یه چیز جدید تو گوگل مینویسی همه چیزایی که قبل سرچ کردی تا فیها خالدون میاره😑 

حالا نمیدونم راجبش توضیحی بهش بدم یا لازم نیس🤔 نمیخوام فکر بد کنه .. آخه چند وقت پیشم بخاطر یه همکلاسی دانشگاهم راجع ب این موضوع حرف زدیم الان فکر نکنه خبریه😑

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نوشتم دیگه .. خیلیم بد نبود ولی بد بود دیگه😐

ن تا فیها خالدونتو میخام بدونم😂از فردا مهربون و مخافظ کار میش😂🤣

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

منم مجردیهام یه کتاب ازکتابخانه گزفته بودم بعد رو طاقچه گذاشتم 

بابام برداشت باقدای بلند ازصغحه های وسطش خوندن همش درمورد رابطه جنسی بود😥😥😥

آخ بهم گفت واست زودهه خوندن این کتابها بخدا نمیدونستم😯😂

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز