2821
2789
عنوان

آخر کدو‌ مو‌باور کنیم؟ 😒

189 بازدید | 17 پست

بهداشت میگه شیر شب باعث‌رشد بچه میشه شیرشب و‌قطع نکن

فک و‌ فامیل میگن شیر شب و‌قطع کن در روز بهتر غذا بخوره دندوناشم‌خراب میشه اگه شیرشب بدی 😒

گیج شدم واقعاااا

بچم شیرخشکیه

اگه شب بیدارش نکنم واسه شیر خودش بیدار نمیشه 

چیکار کنم بنظرتون ؟ 

هفت‌ماهشه 

۹/۷۰۰ وزنشه

غذای کمکی هم یه وعده سوپ یه وعده فرنی میدم 

کمه؟

راهنمایییییی کنیننننننن

❣️💗💗❣️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نطرم تا یکسالگی حداقل شیر شب بده

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

مامانم خوابه وگرنه میپرسیدم ازش

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

هرچی دکترش گفت بگو چشم کار به فامیل نداشته باش بعدم بچه تا صبح گرسنه میشه حداقل باید تا یکسال شیر شب بخوره

بَرایِ کَشفِ اُقیانوسِ جَدید بایَد جُرعَتِ تَرکِ ساحِل را داشتِه باشی این دُنیا دُنیایِ تَغییر اَست نَه تَقدیر!🧚🏻‍♂️🦋💙                                            

به حرف دکترش گوش کن

اکثر بهداشتیا چیزی نمیدونن

در و همسایه و فامیلم ک دکتر نیستن

ولی منم شنیدم شیر شب رو خیلی دکترا میگن میشه از ۴ماه قطع کرد

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

فامیلاتون دکتر هستن؟

دکتر بچه من گاهی توصیه هاش با بهداشت فرق میکرد من حرف دکترش رو گوش میدادم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
به حرف دکترش گوش کن اکثر بهداشتیا چیزی نمیدونن در و همسایه و فامیلم ک دکتر نیستن ولی منم شنیدم شی ...

دکترش میگفت‌تا‌۴/۵ ساعت میتونی ندی وزنش‌خوبه‌میترسم‌ باز لاغر شه این ماه واسه دندون وزن نگرفت همش اسهال میره

❣️💗💗❣️
فامیلاتون دکتر هستن؟ دکتر بچه من گاهی توصیه هاش با بهداشت فرق میکرد من حرف دکترش رو گوش میدادم

چی بگم والا دکتر که نیستن اما بالاخره ادمه دیگه ذهنش درگیر میشه 

همین که بچم شیرخشکیه چقد حرف ها که بابتش نشنیدم 

متلک و‌نیش و‌کنایه و بچت ضعیف میشه و ترحم و فلان 

در حالیکه میدونن من چقد سعی کردم اما دخترم‌سینه نگرفت که نگرفت 

❣️💗💗❣️
2825
2823
2791
2779
2792