2777
2789
عنوان

سونو هفت ماهگی خوب بود خبربارداریمو بدم به بقیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 87 پست
به نظرم درست حساب میکنی منم همین جوری حساب میکنم

اره ایشونم پنج ماهشه 

نمیدونم چجوری حساب کرده شده چهارماه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

[QUOTE=171293971]اره ایشونم پنج ماهشه  نمیدونم چجوری حساب کرده شده چهارماه[/ من لحضه به لحضه شو حساب میکنم هر روز میره جلوتر حسابی خوش حال میشم فک کنم تاریخ هامون باهمه تاریخ زایمان تون کی هست سز یا طبیعی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درستش کردم تو اخر اردیبهشتی من اول خرداد

الان تیکرت با من یکیه

بازم اشتباه زدی که😂

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
اره درستش کردم تو اخر اردیبهشتی من اول خرداد

عزیزم بارداری نه ماه و ده روزه

جفتمون خرداد هستیم 

شما ۱۶خرداد بسلامتی زایمانته

[QUOTE=171293971]اره ایشونم پنج ماهشه  نمیدونم چجوری حساب کرده شده چهارماه[/ من لحضه به لحضه شو ...

اره عزیزم تاریخامون با همه، بچت چیه؟

من طبیعی

من که روزا رو نوشتم روزی یدونه خط میکشم روش😂تازه بارداری‌مون نصفه شده

عزیزم بارداری نه ماه و ده روزه جفتمون خرداد هستیم  شما ۱۶خرداد بسلامتی زایمانته

طبیعی 13خرداد سزارین 3خرداد اینسری رفتم دکتر گف

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
اره عزیزم تاریخامون با همه، بچت چیه؟ من طبیعی من که روزا رو نوشتم روزی یدونه خط میکشم روش😂تازه ...

من سزارین میشم سنو گفته ده خرداد طبیعی ولی دکترم واسه سز هنوز چیزی نگفته  دختره بچه  دومهه باز من خوش حالم نصف راه رو رفتم😜

طبیعی 13خرداد سزارین 3خرداد اینسری رفتم دکتر گف

اها میخوایی سزارین شی؟چرا 

من سزارین میشم سنو گفته ده خرداد طبیعی ولی دکترم واسه سز هنوز چیزی نگفته  دختره بچه  دومهه ...

بچه اولت چیه؟خدا حفظشون کنه

روزی چند بار تکونشو حس میکنی؟

من سزارین میشم سنو گفته ده خرداد طبیعی ولی دکترم واسه سز هنوز چیزی نگفته  دختره بچه  دومهه ...

اره بابا خداکنه زود بگذره بدنیا بیان من پسر دارم بچه اولم

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
اولی پسره اینم  روز یه بار حتما حس میکنم  مخصوص اگه شیرنی بخورم که دیگه

مال من یهو پنج شش بار تکون خورد ترسیدم

مال من یهو پنج شش بار تکون خورد ترسیدم

نه  نترس مال من مثلا یه بار شب شروع میکنه  بندری بعد یه ربع ساکت میشه  کم کم کمش روزی یبار ولی بیشتر شده  تقریبا هربار دراز بکشم پهلو چپ تکون میخوره