2777
2789

برام مهمان اومد تا وارد شد رفت تو حمام گفت باید صورتمو با شامپو بشورم

بنظرم درست نبود

شاید لباس چرکامون تو حمام باشن

بنظرم حمام هم جز قسمتهای شخصی هستش

شما میرید جای بدون اجازه وارد حمام میشید؟؟؟

یا من الکی حساس شدم؟؟؟

خدایا چُنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار👐

اگر صمیمی بوده اشکال نداره ولی قبلش باید میپرسید

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چرا نرفت دستشویی؟ حمام هم خیلی خصوصیه لباس زیر ادم اونجاست

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نه هرگز همچین کاری نمیکنم چون خجالتی ام خیلی

ولی بنظرم کارش خیلیم بد نبود 

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

من کلا مهمونی که اجازه نگیره رو دوس ندارم...حتی خانواده خودم اینو گفتم که کسی نگه اگر مادر خودتم باشه ...

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

چرا حمام حالا؟

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
نه زشت بوده کارش

خیلی ناراحتم چون قبلش رفته بودم حمام لباسم رو آویزون کرده بودم

تو حمام بود لباسم😢😢😢

خدایا چُنان کن سرانجام کار که تو خشنود باشی و ما رستگار👐

ب جز پذیرایی بقیه جاها خصوصیه

مخصوصا آشپزخونه و یخچال

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه