2789
عنوان

ضایع ترین و لاکچری ترین خواستگاری که تا حالا داشتین 🤣همتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 51 پست

من چادریم اما ی نفر اومده بود ابروهاشو قشنگ نخ کرده بود اصلا ی وضعیا خیلییی تیپ فاجعه ای داشت.من نمیدونم چه تصوری کرده بود خدایی

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکی از اشنایان مامانم گفت که توی منطقه ی خوش اب و هوایی از شهرمون چادر زدن اونا که قشلاق و ییلاق میکنن رفتیم ازشون دوغ و روغن حیوانی بگیریم خییییلی خوب بودن و بار دوم منو برا داداششون خواستگاری کردن اصلا ضایع و چیپ نبودن و به شدت پولدار هم بودن اما عاشق این مدل زندگی بودن و نه گفتیم.. 

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️

کلاس هفتم اینا بودم یکی از معلما خوشش اومده بود از من یک سره هم در حال تعریف کردن از من بود

یه پسرم داشت اقا انقدررر تعریفشو کرده بود من تو ذهنم برد پیت تصورش میکردم

یه روز که اومد دم مدرسه دیدمش کاخ آرزوهام تبدیل به همکف ۵ متری شد🤣🤣🤣🤣🤣

همسن خودمون بودش و نصف قدش زیر زمین🤣🤣🤣🤣

حالا منم تا مدت ها ناراحت که نکنه به این بی ریخت شوهرم بدن😂😂😂😂

یکیش پسر عموم که وضعش خوبه اما بی نهایت چشم پاره است 

یه همسایه که طلافروشی داره همه میگفتن قبول کن 

خدایسم هم پسر خوب و خوشتیپیه هم وضعش خوبه اما خیلی مومن و متعصب بود🙃🙃

یه پسر دایی بی کار الاف که فکر کرده از دماغ فیل افتاده 

بقیه تو ذهنم نیست

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
😝😝اووو ایول

😌😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻