2777
2789
عنوان

عمل بینی✅✅✅

3722 بازدید | 32 پست

سلام خانوما یه جراح بینی عالی میخوام که بینی یکم گوشتی رو خیلی طبیعی در بیاره در کل کارش عااااالی باشه لطفا اسم دکتراتون رو بگین اگه راضی هستین😁🙌🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خیلی باحالی من از بیمارستان فرار میکنم کرونا نگیرم شما فکر عمل بینی 

عزیزم بیمارستان عمل نمیکنن که،کلینیک خصوصی که فقط در اون جراحی انجام میشه عمل میکنن الان،هیچ بیمار کردنایی هم نیست،پرسنل هم هر ده روز یبار باید تست بدن.

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜
منم مدنظرم ۱۰ تومنه کاش تهرانم بودن برای شماام نوک بینیتون غضروف گذاشته؟

نه غضروف داده به خودم 

نمیدونم منظورتون چیه ولی غضروف داده نگه دارم 

لامصب کارش حرف نداره تونستی بیا 

چون صب عمل میکنه بعد از ظهر بر میگردی شهرت

عزیزم بیمارستان عمل نمیکنن که،کلینیک خصوصی که فقط در اون جراحی انجام میشه عمل میکنن الان،هیچ بیمار ک ...

تونت یه سرچ کن چه بیمارایی که بعد عمل بینی مشکل پیدا کردن و تا به بیمارستان منتقل شدن از دست رفتن