2777
2789
عنوان

عمل بینی✅✅✅

| مشاهده متن کامل بحث + 3723 بازدید | 32 پست
تونت یه سرچ کن چه بیمارایی که بعد عمل بینی مشکل پیدا کردن و تا به بیمارستان منتقل شدن از دست رفتن

خودم تجربه کردم سه ماه پیش،اگه بخای اینجوری فکر کنی خدایی نکرده ممکنه تو خونه یه حادثه پیش بیاد مجبور بشیم بریم بیمارستان و کرونا بگیریم 

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜
این کارو هرگز نکن عمل بینی از عملایی که نیاز به بیمارستان مجهز داره برو عمل کن انشالله که به سلامتی ...

انشالله تا من برم و دکتر خوب پیدا کنم  و اوکی شه کارام کروناام میره عزیزم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من چندتا دکتر میشناسم ولی هزینش بین ۱۹ تا ۲۲ هست 

ولی دکتر کم ریسکین 

جواد خالقی 

شهریار ایلخانی

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
مرسی گلم 💜 ولی ۱۹ تومن خیلیه برام نهایت ۱۲تومن

حامد امامی هم خوبه قیمتشم این حدوداس

تل داری؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
خودم تجربه کردم سه ماه پیش،اگه بخای اینجوری فکر کنی خدایی نکرده ممکنه تو خونه یه حادثه پیش بیاد مجبو ...

تا حد زیاد باید رعایت کنی من دختر خالم عمل کیسه صفرای ضروری و دکتر براش عقب انداخته گفته چه کاری با این شرایط اگر خیلی حالت بد شد مجبوریم تا میتونیم عقب میندازیم.

مرسی گلم 💜 ولی ۱۹ تومن خیلیه برام نهایت ۱۲تومن

تو این گروه عضوشو دکتر بپرس

https://t.me/joinchat/RSyvY1b9RZrV6-1LUY5RTA

دکتر ابراهیم شهسواری کارشون عالیه من خودمم پیش ایشون جراحی بینی گوشتی رو انجام دادم 

خیلی دکتر مهربون و با اخلاقی هستن نتیجه جراحیم هم دقیقا همون چیزی شد که دوست داشتم 

خدا خیرشون بده 

مطبشونم میدان ونک، خیابان صانعی شرقی، بعد از گاندی شمالی، کلینیک مریم، طبقه 3 هستش

من با دکتر علی بصام عمل بینی انجام‌ دادم، بینیم خیلی بزرگ و زشت بود، از وقتی بینیمو عمل کردم انگار یه کس دیگه شدم، به نظرم‌ تنها دکتری که‌می تونست انقدر عالی بینیمو عمل کنه، ایشون بود، شماره دکترو واستون میذارم، کارشون عالیه ۸۸۲۰۵۶۲۶

من با دکتر علی بصام عمل بینی انجام‌ دادم، بینیم خیلی بزرگ و زشت بود، از وقتی بینیمو عمل کردم ان ...

بینیتون بزرگتر نشد؟؟؟؟ من‌ دو روز پیش مطبش بودم یکی اومده بود ۶ ماه از عملش گذشته بود خیلییی بزرگ بود بینیش کلی تو ذوقم خورد