بعد دعوا روابطتون چطوره؟ مثل قبل شدید؟ یعنی فراموش شده یا سرد شده روابطتون؟ من یک بار دعوام شد و بعد اون دیگه من رو محل نمیگیرند . هر دو مقصر هستیم اما اونا فقط منو مقصر دونستند ...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اره دقیقا پس فردا زبون شوهرم دراز میشه برای من ،خیلی موقعیت سختیه ،امیدوارم هیچکس اینطوری نشه هم شرمنده ای هم یه جورایی طلبکار ، من کوچکترم خودمم شام دادم دعوت کردم چندبارم رفتیم در ظاهر خوبن اما معلومه فراموش نکردن ،فقط ظاهریه
زیاد که احترام بذاری و تحویلشون بگیری فکر میکنن بی سر و زبونی و رو سرت سوار میشن.درست مثل خودم
منم بی سر و زبون بودم ، تحمل کردم چند سال اما وقتی بچه به دنیا اومد دیگه خیلی محدود شدم یعنی محدودم کردن ، منم دیگه صبرم سر اومد ، با شوهرم بحثم شد اونم رفت همه چیو به مادرش گفت با اوناهم بحثم شد ......ولی من تموم کردم چند ماهه ، اونا نمیکنن