ستاره525 مدیر استارتر عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 11542 عنوان کسی غربالگری بیمارستان صارم رفته؟ 819 بازدید | 7 پست سلام دوستان.کسی برای غربالگری بارداری بیمارستان صارم رفته؟چجوری بود؟ راضی بودید؟ هزینه چقدر بود؟باید سونوی ان تی برم به زودی. وقت سونو گرفتم، بعدش همونجا میتونم بلافاصله آزمایش خون هم بدم دیگه؟ 1399/10/14 | 18:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra_kh عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 4706 قیمت ان تی رو پرسیدی از صارم؟ پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
ستاره525 مدیر استارتر عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 11542 قیمت ان تی رو پرسیدی از صارم؟ نه، زنگ زدم به قسمت غربالگری، جواب ندادن. الان یکی از سوالام همینه.
zahra_kh عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 4706 نه، زنگ زدم به قسمت غربالگری، جواب ندادن. الان یکی از سوالام همینه. من برای سونوگرافی ان تی و آنومالی رفتم پیش دکترخواجه پور ایشون قبلا صارم بودن الان جداشدن خیلی کارش خوب بود خیلی راضی بودم تو برنامه طبیبم میاد صحبت میکنه اگر دوست داشتی اونجام میتونی بری قیمتشم ۴۳۵تومن بودهمسرت میتونه بیاد ببینه نی نی رو پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
ستاره525 مدیر استارتر عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 11542 من برای سونوگرافی ان تی و آنومالی رفتم پیش دکترخواجه پور ایشون قبلا صارم بودن الان جداشدن خیل ... ممنون عزیزم. دکتر خواجه پور خانومه یا آقا؟ کجا هست؟همسر من اصلا علاقه ای به دیدن سونوگرافی نداره سر بچه اولم با چه ذوقی سی دی رو آوردم خونه، حاضر نشد نگاه کنه. نمیدونی چقدر ناراحت شدم من میخواستم ترجیحا یه جایی باشه که یهو برم سونو و آز رو انجام بدم و تموم بشه. دیگه با بچه از اینجا به اونجا ویلون نشیم.
zahra_kh عضویت: 1397/11/03 تعداد پست: 4706 ممنون عزیزم. دکتر خواجه پور خانومه یا آقا؟ همسر من اصلا علاقه ای به دیدن سونوگرافی نداره &nb ... خواهش میکنم آقا هستنای بابا چرا خیلی خوبه که بیاد ببینه😂😂هرکس یه شخصیتی داره منو همسرم دوست داشتیم با هم بریم ببینیمپس یه جا برو که هردو رو با هم انجام بدی انشااله بسلامتی پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
ستاره525 مدیر استارتر عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 11542 خواهش میکنم آقا هستن ای بابا چرا خیلی خوبه که بیاد ببینه😂😂 هرکس یه شخصیتی داره منو همسرم دوست دا ... ممنون.