2777
2789
عنوان

چرا بعضیا این طورین

162 بازدید | 20 پست

چرا تا کسی تاپیک می زنه سریع همون طرفا بعضی ها متهم می کنند 

مثلا یه تاپیک خوندم یکی نوشته بود تو اتبوس کفشام در اوردم جورابم پام بود خوابیدم یکی دست زد به پاهام امدن نوشتن نباید کفشات در میاوردی تا دستمالی نشی ..

خدایی شما خانم اید یعنی ؟ به جای اینکه از حق هم دیگه دفاع کنید 

یا یکی نوشته خب به ما چه جای این حرفا اینجاست 

نه فقط جای کتک خوردن و بیرون کردن زن و شوهر اینجاست یا حس ششمی ها که پربازدید بشن 

چرا به عنوان یه زن پشت هم نیستید ؟ شده همش خاله زنک بازی 

نصف داستان ها و عکسای اینجا فیکه 

بعضی ها هم فکر می کنند همه منتظر وایسادن تا اینا رو چشم کنندکلی داستان بدبختی الکی از خودشون در میارند

همینطوری کم حقتون خوردن که خودتونم به خودتون رحم نمی کنید 

ببخشید خیلی اعصابم خورد شد

والا چی بگم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین طور تاوقتی  زن برعلیه زن باشه بدبخت میمونیم

ببخشید اینو میگم اما از اصطلاح انسان بر علیه انسان استفاده کنیم بهتره چون تا وقتی زن از مرد جدا بشه و این اصطلاحاتم باشه علاوه بر جنسیت زدگی حقوق برابر بی معنی میشه

چی بگم کاش ذره ای درک تو وجود بعضی ها بود

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

اینجا حاضرن هم جنس خودشون رو بکنن تو گونی ولی چشم شوهرشون به زن دیگه نیافته!خیلی توقع نداشته باش

سر. قضیه اون تجاوز به دخترای دانشجو هم همه میگفتن حقشونه که رفتن خونه پسر!!!!

تو حرص نخور حالا اونا بلدن خودشون از حقشون دفاع کنن

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
هشتک زنان علیه زنان رو دیدی؟؟ این که چیزی نیس ،زنا خودشون بیشتر به خودشون ظلم میکنن تا اقایون به اون ...

از ماست که برماست.مثلا موهامونو میزاریم بیرون تاحالا ندیرم یه اقا چپ چپ نگاه کمه ولی خانوما بد نگاه میکنن البته ن همه ها.ی مثال بود

شما یه کبریت بردار  ،روشن کن بنداز تو جنگل !  به ساعت نمیکشه که  همه چیز نابود میشه!     حکایت بعضی آدماست      خودشون ارزش زیادی ندارن،   اما زندگیتو با خاک یکسان میکنن!:)                   ###وقتی با یه مرد واقعی تو رابطه باشی، هیچ وقت نگران دزدیده شدنش نیستی               دزدیده شدن واسه پسر بچه های هولِ!
ببخشید اینو میگم اما از اصطلاح انسان بر علیه انسان استفاده کنیم بهتره چون تا وقتی زن از مرد جدا بشه ...

حرفتون درست ولی منظور از زنان علیه زنان اینه که برخی از خانوم ها که باید همجنسشون رو درک کنن درک نمیکنن، نه اینکه زن ها رو از مردا جدا میدونیم نه

از ماست که برماست.مثلا موهامونو میزاریم بیرون تاحالا ندیرم یه اقا چپ چپ نگاه کمه ولی خانوما بد نگاه ...

بله ،من بابام با خیلی از رفتارام موافقه ولی در عوض مادرم یا خانومای فامیل میگن این چه کاری بود ، افکار پوسیده که میون خانوما هست خیلی بدتر از دیکتاتوری اقایونه