2777
2789
عنوان

ازمایشم منفی بود😭

243 بازدید | 28 پست

نه روز به موعدم مونده،ولی حالت تهوع و دل درد و کمر درد و سینه درد داشتم،دکترم گف ازمایش بده امکان داره نشون بده،ولی دیروز ازمایش دادم منفی بود بدجور خورده تو ذوقم،من پرولاکتینمم بالاس😭😭دلم خیلی گرفته

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞

چقدر بالاست پرولاکتینت؟ناامید نباش،زود ازمایش دادی به نظر من

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم علائم تو رو دارم اما از بس هی خورده تو ذوقم تا بی بی چک مثثثثثبت نشه نمیرم آزمایش بدم الانم حالم خوب نیست همش دارم میگم تو باردار نیستی کرونا گرفتی که دلم الکی خوش نشه😔

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
خب باید بعد از موعودتون ازمایش بدی . ان شالله یک هفته بعد از موعود ازمایش بده و مثبته باشه

ینی واقعا میشه بعدا مثبت بشه😞😞😞😞

نفس مامان کجایی اخه چقد منتظرت بمونم😞
بگم مغزت سوت میکشه،۷۵۰

عزیزم نا امید نباش،علایم داری ممکنه روز موعدت نشون بده،خودت و نباز

منم تو اقدامم ولی نمیشه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
ینی واقعا میشه بعدا مثبت بشه😞😞😞😞

اگر باردار باشی فقط باید چند روز از موعودتون بگذره و نشون میده. قبل از موعودپریودی به هیچ وجه بارداری حتی با ازمایش مشخص نمیشه 

با خدا باش پادشاهی کن😎