2777
2789
عنوان

به نظر شما قرص یاسمین بخورم؟

167 بازدید | 13 پست

سلام وقت شما بخیر .من 16سالمه و همش پریودم .رفتم سونو و گفتنpcodداری .پارسال دکتر بهم گفت الان که پریودت قطع نمیشه اول یک ماه قرص ال دی بخور و بعدش دوفاستون .منم تا امسال میخوردم که پریودم منظم بود ولی یه دفعه به هم ریخت .الانم چون افسردگی دارم نمیتونم ال دی بخورم .چند شب پیش رفتم دکتر و ایشون گفتن از الان تا شب 25دوفاستون بخور منم خوردم ولی قطع نشد .میدونم تا ال دی نخورم قطع نمیشه.میگن از بین ال دی ها یاسمین از همشون بهتره .به نظرتون بخورم؟برای افسردگیم مشکلی ایجاد نمیکنه؟آخه قرص ال دی ایرانی خیلی اعصابمو به هم میریزه گفتم شاید اینکه خارجیه خوب باشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوردم منظم شد... اره یاز و یاسمین خوبه... اتفاقا برا پوست هم عااالیه

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
نمیدونم عزیزم من به دکتر گفتم پریودم زیاد میاد بیشعور اینو داد من احمق هم خوردم حالا شاید دکتر شما و ...

مرسی عزیزم .دکتر من تجویز نکرد اینو همینجوری خودم میخوام بخورم .دکتر دوفاستون داده که اصلا تاثیری نمیذاره

کجاش عالیه کل پوست من ریخت بیرون البته من بدشانسم 

من ک واسم خیلی خوب ج داد🤔

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
مرسی عزیزم .دکتر من تجویز نکرد اینو همینجوری خودم میخوام بخورم .دکتر دوفاستون داده که اصلا تاثیری نم ...

فدات عزیزم  تازه وقتی میخوری سرگیجه و تهوع ولی یه دکتر خوب پیدا کن درمان بشی برات بعدا مشکل ایجاد نشه