2777
2789
عنوان

برنامه نویسی ✨

98 بازدید | 18 پست

دوستان من ۱۵ سالمه میخام برم رشته انسانی برای حقوق و وکالت میدونم حالا حالاها باهاش درآمدی ندارم میخام برم برنامه نویسی کلاس های آزادش که یاد بگیرم دستم بره تو جیب خودم میخام گوشیمو بفروشم کامپیوتر بگیرم 

بنظرتون خوبه؟ به جای میرسم؟ خیلی سخته؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امیدوارم زیاد نباشه هزینه کلاسش

اگه چت جی پی تی داری باهاش صحبت کن ببین اول اصن خوشت میاد

به من یه مدلشو گفته بود برو یاد بگیر اسمشو یادم رفت 

چون من قصد داشتم دکتری هوش مصنوعی بخونم هنوز تصمیم قطعی نگرفتم واسه این رشته منتظرم یه ذره سرم خلوت بشه فکر کنم 

اگه از چت جی پی تی بپرسی خوب راهنمایی میکنه من چون رشته ام مرتبط هست میدونم چی به چیه

اگه چت جی پی تی داری باهاش صحبت کن ببین اول اصن خوشت میادبه من یه مدلشو گفته بود برو یاد بگیر اسمشو ...

من میخام طراحی سایت برم چون حسم میگم خوشم میاد 

بنظرت چقدر طول میکشه آدم به درآمد برسه؟ 

طول کلاساش چقدره؟ سخته؟ 

من میخام طراحی سایت برم چون حسم میگم خوشم میاد بنظرت چقدر طول میکشه آدم به درآمد برسه؟ طول کلاساش چق ...

من کلاساش نرفتم 

برنامه نویسی و درسای کامیپوتر رو تو دانشگاه یاد گرفتیم 

باید ریاضیت خوب باشه حتما یعنی علاقه داشته باشی چون همش برپایه منطق و ریاضی هست برنامه نویسی و کامیپوتر 

منظورم از ریاضی ضرب و جمع و منها نیستا کلا ریاضی

من کلاساش نرفتم برنامه نویسی و درسای کامیپوتر رو تو دانشگاه یاد گرفتیم باید ریاضیت خوب باشه حتما یعن ...

بیشتر میگین منظورتون از ریاضی چیه میشه یه مثال بزنی برام ممنونم 

من کلاساش نرفتم برنامه نویسی و درسای کامیپوتر رو تو دانشگاه یاد گرفتیم باید ریاضیت خوب باشه حتما یعن ...

اوه من ریاضیم خوب نیست 

اما میتونم یاد بگیرم خوب نیست منظورم ضرب و اینامه

اما حس میکنم تلاش کنم میتونم دقیق نمیدونم چی میگی اما 

واقعن من باید برای خودم تلاش کنم نیاز به یه راه درآمد خوب دارم به کلن به گوشی کار با کامپیوتر هم علاقه دارم

اوه من ریاضیم خوب نیست اما میتونم یاد بگیرم خوب نیست منظورم ضرب و اینامهاما حس میکنم تلاش کنم میتونم ...

شما همون اموزش html  را ببین علاقه داری. البته که اسون و شیرین و جذابه.

2 ماه نهایتا کار می بره تا قدم بعدی.