2777
2789
عنوان

مهمونی خانواده ی همسر

351 بازدید | 39 پست

امروز تولد همسرمه بعد خانوادشو دعوت کرده خونه منم فردا امتحان دارم خونه هم به هم ریختس جارو برقیم دوهفتس که خرابه خودمم پریودمم کمرم به شدت درد میکنه به همسرم میگم میشه خانوادت فردا بیان میگه نه امروز تولده 

اونوقت مااگر بخواهیم بریم خونه ی مادرشوهرم میگن کروناهست ولی اونا اگه بخوان بیان همه چی اکیه 

بعد مادرشوهرمم به همسرم گفته اگر میخواهی بیایی خونمون تنها بیا زنتو نیار 

حالا به همسرم میگم براشون مرغ بزارم همسرمم قیافشو کج میکنه میگه نه کباب تابه ای بزار منم واقعا نمیتونم همش سر پا باشم که

خدایاشکرت ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اینارو میدونی که به همسرت گفته . چجوری روش میشه بیاد. هماهنگ نکرده برات برای مهمون دعوت کردن؟؟؟

یعنی شما کرونا داری اگه بری خونش کرونا میگیرن ‌.همسرتون بره هیچی نیس.

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️
چرااین مرداانقدررربی درکن 😪 واقعاآدم توپریودی همه هورموناش قاطی میشه اعصاب نداره بده پس خودش جاروک ...

جارو برقی ندارم باید با نبتون بکشم اونم که بیاد با خانوادش میاد

خدایاشکرت ❤
وای اینارو میدونی که به همسرت گفته . چجوری روش میشه بیاد. هماهنگ نکرده برات برای مهمون دعوت کردن؟؟؟ ...

آره همشو به همسرم گفتم ولی ناراحت شد گفت تو برام ارزش قاعل نیستی 

خدایاشکرت ❤

من بودم همون مرغ میزاشتم خونه هم جارو نمیکردم

وقتی اومدن میگفتم حالم خوب نبود

بعدشم قطعا دعوا و قهر پیش میومدا

ولی بدرک

یه بار دعوا بشه تا ابد میفهمه این زنه که باید امادگی مهمان دعوت کردن داشته باشه 

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند