من ابروهای پری داشتم ولی قرینه نبودن به همین خاطر رفتم واسه هاشور خطی چشمتون روز بد نبینه چنان عبرتی شدم ک نگو... الان امروز وقت گرفتم برم پاکش کنم.. تو رو خدا دست به ابروهاتون نزنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من کاری ندارم کی انجام میده نمیده هرکس مسئول خودشه ولی به شخصه ابرو طبیعی بیشتر پسندمه اخه هاشورو این چیزا اولا غیرطبیعیه دوما نیاز داره به ترمیم سوما سن ادم رو بالا نشون میدن و قیافه رو خشن تنها خوبیش اینه ک ابروت یجا وایساده و هرجا بری کادر داره همین
همه چیز نچرالش خوبه ولی بعضی وقتا ادم وسوسه میشه دیگه 🌸👌👌👌 بنظرم تا امتحانش نکنی هم بیخیال نمیش ...
دقیقا👍 موافقم؛ منم موهام مشکی بود از اول ازدواج شوهرم نذاشت رنگ کنم چندروز پیش رفتم هایلایت کردم آرایشگره گند زد به موهام اصلا اون چیزی که میخاستم نشد الانم خیلی پشیمونم. ولی تا قبل ازاین همش وسوسه میشدم برم موهامو هایلایت کنم😜